Ultima oră
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor
Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel Disputa Mbappe - PSG: clubul refuză în continuare să plătească şi face apel
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1. Echitate între formaţiile ce au impresionat în startul de sezon
A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete" A fost găsit înlocuitorul lui Vassaras la şefia CCA! "Trebuie forţe proaspete"
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV

Andrei Prepeliţă, modest după victoria Argeşului cu Viitorul: ”Să fim umili, să nu ni se urce la cap”

Superliga Publicat pe 12 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19973972/1/prepe.jpg

Andrei Prepeliţă a avut un discurs echilibrat, după ce echipa sa FC Argeş s-a impus cu 1-0 în faţa Viitorului. Antrenorul ”alb-violeţilor” şi-a lăudat jucătorii, dar le-a amintit acestora că încă nu au realizat nimic, motiv pentru care trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

”A fost greu, cum ne aşteptam, dar am stat bine în teren, am plecat cu ideea să nu primim gol, că de marcat eram sigur că vom marca.

Încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci. Nu jocul, punctele contează, nu eram într-o situaţie bună în clasament, dar am ieşit de acolo. Totuşi, nu am realizat nimic deocamdată.

Echipa arată bine, ne-am măsurat forţele şi cu echipe care se bat la titlu şi nu am pierdut.

Moralul jucătorilor este unul bun, să fim umili, să nu ni se urce la cap, să fim cu picioarele pe pământ.”, a declarat Andrei Prepeliţă, la finalul partidei.

FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIII-a, din Casa Liga 1.

Golul a fost marcat de Turda, în minutul 71.

FC Argeş: Greab – De Jonghe, Turda, Maric, Muşat – Meza Colli, I. Şerban – Barbu (De Lucas ’65), Palic, Dumitru (Grecu ‘90+3)– Malele (Mediop ’73).

FC Viitorul: Cojocaru – Benzar (Dussaut ’46), Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei (Andronache ’83), Artean, Ciobanu – Grădinaru (Măţan ’83), Ganea (Sabala ‘78), Jo Santos.

Cartonaş galben: Melele ’54.

Arbitri: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu, Adrian Popescu – George Cătălin Găman.

Observator: Augustus Constantin.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele