Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Agresorul lui Florin Tănase şi-a aflat pedeapsa. George Neagu, suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină

FCSB Publicat pe 25 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20651121/1/fc-arges-fcsb-play-off-liga-1-casa-pariurilor-20-03-2022.jpg


George Neagu, preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit cu piciorul în spate pe Florin Tănase la finalul meciului cu FCSB (3-2), şi-a aflat pedeapsa. Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat o lună şi l-a sancţionat cu o amendă de 6.800 de lei.
 
Fan înfocat al celor de la Dinamo, Neagu nu a suportat înfrângerea venită la ultima fază, cu golul lui Dumiter, iar pe tunelul care ducea la vestiare l-a lovit cu piciorul în spate pe Florin Tănase, în momentul în care niciun alt membru al staff-ului de la FCSB nu se afla în zonă. Acum, are de plătit 6.800 de lei şi va sta departe de meciurile oficiale timp de 30 de zile.
 
Implicat şi el într-un incident cu Florin Tănase, mijlocaşul Andrei Şerban a primit o suspendare de trei etape ca urmare a cartonaşului roşu primit după o lovitură aplicată decarului roş-albaştrilor, dar şi o amendă de 5.000 de lei.
 
A fost nebunie între FC Argeş şi FCSB, încheiat 2-3. Confruntarea a avut parte de mai multe momente tensionate, inclusiv o altercaţie între George Neagu, preparatorul fizic al piteştenilor, şi Florin Tănase.
 
La finalul meciului, fiind în zona vestiarelor, Tănase a vrut să se întoarcă pe gazon pentru a merge la galerie. În acel moment, preparatorul fizic l-a lovit cu piciorul în spate.
 
George Neagu a confirmat incidentul şi a avut o primă reacţie pentru ProSport despre cele întâmplate. 
 
„Ştiu că orice spun acum o să se interpreteze, dar nu caut să-mi reglez lucrurile în presă. A fost o contrareacţie la tot ce s-a întâmplat de-a lungul jocului şi probabil şi frustrarea că am luat gol în ultimul minut m-au făcut să am o reacţie, dar a fost o altercaţie şi atât, ceea ce se întâmplă la fotbal.
 
Nu cred că se ajunge atât de departe, a fost o altercaţie care s-a oprit la timp şi nu cred că e cazul să meargă mai departe, adică fără victime, mie mi se pare, nu ştiu…(n.red. – La Poliţie nu are nicio plângere). Nu, nimic”, a spus Neagu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele