Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. EUROGOL Budescu!
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

A murit Eugen Huţu, fostul patron al Forestei. Partida care a rămas în istoria fotbalului românesc

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20954338/1/hutu-924x579.jpg

Eugen Huţu, fostul patron al Forestei Fălticeni, a decedat la vârsta de 72 de ani. Marin Barbu, fostul antrenor al echipei din Suceava, a făcut anunţul, pe reţelele de socializare.

”S-a stins din viaţă Eugen Huţu, omul care a patronat Foresta Suceava! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris Marin Barbu, pe Facebook.

Huţu era internat de câteva zile şi se confrunta cu probleme de sănătate, conform Fanatik. El a fost conducătorul echipei Foresta Fălticeni, pe care a dus-o în primul eşalon al fotbalului românesc. În mometul de faţă echipa se află în liga 3 şi se zbate să revină în liga 2.

Meciul legendar Dinamo - Foresta 4-5

Partida legendară dintre Dinamo şi Foresta, în care ”câinii” conduceau cu 4-0 la pauză, se întâmpla în urmă cu mai bine de 22 de ani şi avea să intre în istoria fotbalului românesc. 

”Noi ne-am dus să nu luăm multe, erau echipa campioană. 4-0 la pauză, iar Huţu, patronul echipei, îl sună pe Crainiciuc, preşedintele executiv: «După meci, luaţi-vă bagajul şi uşcheala!».

Aveam în echipă un delegat pe care-l chema Dinu. Şi l-a sunat pe Huţu după meci: «Şefu', am câştigat cu 5-4!». Ăla a început să-l înjure, i-a închis telefonul.

L-a sunat iar: «Dă drumul la televizor! Am bătut!». «Bă, mă iei mişto?! Nu ţi-e ruşine?». A venit la Restaurant Bulevard şi am sărbătorit cu lăutari, s-a blocat circulaţia”, a povestit Marin Barbu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri