Ultima oră
Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016 Franţa elimină Portugalia lui Cristiano Ronaldo la penalty-uri! ”Les Bleues” îşi iau revanşa pentru finala din 2016
Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei Mijlocaşul Toni Kroos a jucat ultimul meci al carierei
Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024 Americanul Fabiano Caruana a câştigat Superbet Chess Classic 2024
UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene UEFA a validat prezenţa echipelor OGC Nice şi Girona în ediţia 2024-2025 a cupelor europene
Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea” Ce transfer mai vrea să facă Gigi Becali la FCSB! ”S-ar putea”
Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti Adrian Mititelu, tiradă după decizia Tribunalului Bucureşti

VIDEO | Mario Balotelli, rupt de beat. Imaginile cu atacantul italian au devenit virale

Staruri din fotbal Publicat de Tudor Moisa pe miercuri, 20:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21654128/1/balotelli.png

Mario Balotelli a ieşit din nou în evidenţă.

Atacantul italian, considerat la un moment dat drept unul dintre cei mai buni din lume, nu s-a ridicat niciodată la adevăratul său potenţial. Balotelli a avut şi se pare că are în continuare o viaţă extrasportivă care îl aduce în atenţia publicului.

Pe internet a început să circule un videoclip care a devenit viral. Mario Balotelli a fost filmat în Italia în timp ce era rupt de beat şi nu se putea ţine pe picioare.

 

Incidentul vine la doar câteva luni după ce a suferit un accident grav de circulaţie. Şi atunci, la fel ca acum, Mario Balotelli se afla într-o stare avansată de ebrietate. 

 

Accidentul respectiv a avut loc în Brescia. Balotelli a ieşit de pe carosabil cu maşina pe care a distrus-o şi a refuzat să i se pună etilotestul. Acesta a fost asistat medical, dar a scăpat nevătămat dintr-un accident care putea să îi curme viaţă, având în vedere felul în care arăta maşina pe care a condus-o.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri