Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

VIDEO EXCLUSIV | Verdict clar, după faza controversată din meciul de Superliga. ”Domnul Dică să îşi ia consultanţi! Uite de aia e aşa”

Superliga Publicat pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21505458/3/nicolae-dica.jpg

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a.

După ce echipa sa a pierdut meciul cu oltenii, Nicolae Dică a criticat mai multe decizii luate de centralul Adrian Cojocaru. Printre acestea s-a numărat şi faptul că Nicuşor Bancu a văzut doar cartonaşul galben la un fault făcut în postură de ultim fundaş, în minutul 24.

Faza a fost disecată şi explicată în studio-ul Fotbal Show, iar concluzia a fost una destul de clară: decizia de a nu îl elimina pe Bancu a fost una corectă.

”Am părerea unui arbitru în activitate foarte bun! A fost cartonaş galben pentru simplul fapt că atacantul nu are mingea sub control în momentul în care se produce contactul. Mai întâi e contactul şi apoi vine mingea la el, deci nu era mingea la atacantul Voluntariului (n.r. Carnat). De aceea nu a intervenit VAR-ul, de aceea s-a dat cartonaş galben, decizie corectă şi foarte bună. ”, a explicat Mădălin Negoiţă, la Prima Sport.

Nicolae Dică a adus în discuţii faza de la meciul FCSB - FC Botoşani, unde Antwi a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător, iar Mădălin Negoiţă a explicat diferenţa dintre cele două situaţii.

Diferenţa între faza asta şi faza de la FCSB este că mingea este jos, este atinsă de atacant şi apoi atacantul este faultat. Eu mă informez! Domnul Dică este antrenor în Superliga României, să îşi ia consultanţi! Şi eu am zis << de ce nu e roşu la Bancu>>, uite de aia nu e roşu!”, a adăugat jurnalistul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele