Ultima oră
Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial

Transfer pe axa Rapid-Craiova! Oltenii au făcut anunţul oficial
UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral UEFA a deschis o anchetă cu privire la un gest controversat al lui Demiral
A venit şi răspunsul lui Adi Mutu pentru Răzvan Burleanu! Decizie surprinzătoare a „briliantului” privind postul de selecţioner: „Vreau să antrenez” A venit şi răspunsul lui Adi Mutu pentru Răzvan Burleanu! Decizie surprinzătoare a „briliantului” privind postul de selecţioner: „Vreau să antrenez”
Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor concura la Paris. Team Romania are acum 105 sportivi

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor concura la Paris. Team Romania are acum 105 sportivi
Cum au descris cei de la Tottenham evoluţiile lui Radu Drăguşin după eliminarea de la EURO Cum au descris cei de la Tottenham evoluţiile lui Radu Drăguşin după eliminarea de la EURO
”Stanciu a fost mai mult Spanciu!”. Fostul atacant al naţionalei nu i-a iertat pe „tricolori”, după eliminarea de la EURO ”Stanciu a fost mai mult Spanciu!”. Fostul atacant al naţionalei nu i-a iertat pe „tricolori”, după eliminarea de la EURO

"Tricolorii" au ajuns la Munchen

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe luni, 14:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21650640/1/tricolori1.jpg

Naţionala României a ajuns, luni dimineaţă, la Munchen, unde va evolua, marţi, cu Ţările de Jos, în optimile Campionatului European. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

România s-a întors la Munchen, unde a debutat la EURO 2024 cu o victorie în faţa Ucrainei, scor 3-0.

"Tricolorii" vor efectua antrenamentul oficial astăzi, de la ora 19.00, acesta fiind precedat de o conferinţă de presă a selecţionerului Edward Iordănescu.

Nathan Ake, indisponibil pentru parida de marţi

Se pare că Nathan Ake nu va evolua împotriva României! Fundaşul lui Manchester City s-a accidentat şi a fost văzut intrând într-un spital din Wolfsburg.

În locul lui Ake va fi titularizat Micky van der Ven, "rivalul" lui Drăguşin de la Tottenham. Dezvăluirea a fost făcută pentru iamsport de către jurnalistul olandez Jesper Langbroek.

"Ake s-a accidentat şi, din informaţiile mele, nu cred că va fi apt pentru meciul cu România. Aşa că va intra van de Ven în locul său, care a mai jucat acest post, fundaş stânga, la Tottenham. Vom pierde ceva pe faza ofensivă, dar din punct de vedere defensiv suntem acoperiţi. Însă nu-i e teamă să atace cu mingea la picior", a spus Jesper Langbroek.

Nathan Ake este cotat la 40 de milioane de euro şi este legitimat la Manchester City, pentru care a bifat nu mai puţin de 44 de meciuri în sezonul recent încheiat.

La EURO, Ake a jucat 87 de minute cu Polonia, 90 cu Franţa şi 65 cu Austria. În victoria bifată de olandezi în faţa polonezilor, Ake a fost al doilea cel mai bun jucător de pe teren, după Gakpo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri