Ultima oră
Arlauskis ştie cine va câştiga titlul în Superligă: ”Depinde ce visează patronul!”

Arlauskis ştie cine va câştiga titlul în Superligă: ”Depinde ce visează patronul!”
”Este aşteptat”. Clubul din Superliga care şi-a manifestat interesul pentru Claudiu Micovschi ”Este aşteptat”. Clubul din Superliga care şi-a manifestat interesul pentru Claudiu Micovschi
Australia a pus stop seriei de nouă victorii consecutive a Japoniei Australia a pus stop seriei de nouă victorii consecutive a Japoniei
LIVE TEXT |  U21: România - Elveţia 1-0. Stoica deschide scorul LIVE TEXT | U21: România - Elveţia 1-0. Stoica deschide scorul
Meciul Franţei cu Israelul, din Liga Naţiunilor, se va disputa pe Stade de France, cu spectatori Meciul Franţei cu Israelul, din Liga Naţiunilor, se va disputa pe Stade de France, cu spectatori
Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:30 şi 23:45, pe Prima Sport 1! Analiştii Prima Sport vor prefaţa şi vor analiza duelul Lituania - România, din Nations League Fotbal Show, ASTĂZI, de la 20:30 şi 23:45, pe Prima Sport 1! Analiştii Prima Sport vor prefaţa şi vor analiza duelul Lituania - România, din Nations League

Tribunalul a decis falimentul unui club din Liga 2!

Liga II Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21797197/1/liga2.jpg

 

 

Povestea echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a terminat! Tribunalul Gorj a decis falimentul divizionarei secunde, informează Liga2.ro.

Totul vine ca urmare a deschiderii procedurii generale a falimentului clubului patronat de omul de afaceri Nicolae Sarcină.

Au capitulat înainte de jocul cu Şelimbăr

Viitorul Pandurii a transmis şi către Federaţia Română de Fotbal că nu se va prezenta la duelul din etapa a 9-a din Liga 2, din deplasare, cu CSC Şelimbăr, de la ora 11:00, de sâmbătă, 5 octombrie.

"Sincer, am fost în imposibilitatea organizării meciului de sâmbătă. Din cauza rezultatelor, sponsorii cam şi-au retras bănuţii, să zic aşa! Să văd ce soluţie găsim. În momentul ăsta, sponsorii nu au finanţat, nu au vrut să mai dea bani.

Asta e! Am informat Federaţia că nu ne prezentăm la meciul de sâmbătă. Nu e vorba de transport, e vorba de hotel. Asta e, vom găsi noi vreo soluţie, cumva.

Nu ştiu, dacă reuşesc să fac ceva până mâine, şi pot… Dar aşa am zis că este normal, să ştie toată lumea. E vorba de programarea arbitrilor, echipa gazdă să ştie şi ea, că are şi ea programarea salvării, cantonamente şi aşa mai departe. De asta am zis să informez, că în cazul în care, chiar am discutat, am variantă, să pot să revin asupra hârtiei.

Nu este niciun fel de problemă. (n.r. – Întrebat dacă cineva de la federaţie l-a contactat pentru a afla problema) Nu m-a contactat nimeni", a spus Călin Vladimirescu, preşedintele clubului Viitorul Pandurii, potrivit Liga2.ro.

Viitorul Pandurii este pe ultimul loc în Liga 2, pe locul 22, cu doar 1 punct acumulat în opt meciuri, cu un golaveraj de -21! E la trei puncte de locul 21, CSM Focşani, şi la cinci de locul 20, AFC Câmpulung Muscel.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele