Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

Transfer de marcă în Liga 3! FC Bihor Oradea a transferat un campion al României cu CFR Cluj

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21478109/1/gidea.jpg

Transfer important realizat de FC Bihor, formaţie cotată cu şanse mari la promovarea în Liga 2. Orădenii au adus un fost campionat al României cu CFR Cluj.

Este vorba despre Adrian Gîdea (23 de ani), ultima dată la CSM Alexandria, în Liga 2. El are 37 de meciuri şi un gol în tricoul lui CFR Cluj, de care s-a despărţit în vara anului trecut.

”Suntem încântaţi să anunţăm transferul jucătorului Adrian Mihai Gîdea, fotbalist cu o vastă experienţă şi cu două titluri cucerite în cadrul primei ligi din Romania, alături de o Supercupă a României.
Adrian Mihai Gîdea a semnat pentru o perioadă de doi ani şi jumătate cu clubul nostru şi s-a alăturat în această dimineaţă echipei. El contribuie, astfel, la consolidarea lotului în vederea obiectivului de promovare în Liga a 2-a.
Născut la 13 martie 2000, la Drobeta Turnu Severin, Adrian Mihai Gîdea evolueză pe postul de mijlocaş central sau mijlocaş lateral şi vine şi el din Liga a II-a, de la Alexandria.
Cu echipa CFR Cluj, Mihai a evoluat în primul eşalon fotbalistic al ţării din sezonul 2020-2021 până în sezonul 2022-2023, când a plecat la Poli Timişoara în Liga a II-a. De aici a ajuns la CSM Alexandria, echipă pentru care a jucat în prima parte a acestui sezon.
«Mihai este un jucător cu o experienţă destul de frumoasă la nivelul Ligii I. Este un jucător cu calităţi tehnice foarte bune. Are în ADN-ul lui un spirit de învingător, fiind că a jucat la CFR Cluj, la cel mai înalt nivel. Sperăm, astfel, să aducă un plus în angrenajul nostru», a declarat antrenorul Florin Farcaş.
Clubul FC Bihor îi transmite lui Adrian Mihai Gîdea bun venit în familia roş-albastră orădeană!”, este comunicatul orădenilor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri