Ultima oră
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum
Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună
Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele” Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele”
”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri ”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri
VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică
VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League! VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League!

FRF, decizie cu privire la Daniel Pancu. ”O să fiu altfel pe viitor”

România U21 Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:12
mail-share icon Email

România U21 s-a calificat la Campionatul European din 2025. Reprezentativa pregătită de Daniel Pancu a învins naţionala de tineret a Elveţiei, scor 3-1.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21811776/1/romania-u21-elvetia-u21-preliminariile-uefa-euro-2025-15-10-2024-2.jpg

Pentru Daniel Pancu situaţia nu e tocmai plăcută. Selecţionerul a fost eliminat după un moment extrem de tensionat. Acesta a intrat pe teren şi a fost pe punctul să îl lovească pe arbitru.

A scăpat uşor!

În cadrul unei şedinţe a FRF, oficialii au decis să îi aplice o amendă. Daniel Pancu a declarat că regretă profund ce s-a petrecut la partida cu Elveţia.

”Voi fi amendat. (n.r. se pune problema unei înlocuiri?) Nu cred, vă daţi seama că ştiam dacă se punea problema aşa şi cred că deja s-ar fi făcut asta. Decizia UEFA cred că va veni săptămâna viitoare. Astăzi (n.r. 23 octombrie) am prezentat raportul despre fotbalul pe care l-am jucat.

O să regret acea decizie toată viaţa (n.r. ieşirea nervoasă), dar orice antrenor a trecut prin asta, mai ales la început. Important este să nu se mai repete niciodată. O să fiu altfel pe viitor, cu siguranţă”, a spus Pancu, pentru cei de la Sport pe Surse.

Daniel Pancu ar putea primi o suspendare destul de dură şi va rata mai mult ca sigur primele două meciuri de la EURO 2025.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele