Ultima oră
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Suma considerabilă pe care Istvan Kovacs o primeşte pentru că a arbitrat Slovenia - Serbia

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21636765/1/kovacs.jpg

Slovenia a remizat la Munchen, scor 1-1, cu echipa naţională a Serbiei, într-un meci contând pentru grupa C a turneului final Euro 2024. Confruntarea a fost arbitrată de Istvan Kovacs.

Delegarea la disputa din cadrul turneului final continental vine la pachet şi cu un barem considerabil din punct de vedere financiar.

Centralul român va fi remunerat cu 5.000 de euro. Asistenţii săi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene au încasat 2.500 de euro.

Sârbii au egalat dramatic!

După pauză, slovenii au făcut şah mat apărarea sârbă printr-o fază purtată, pe contraatac, în doi jucători. Karnicnik a recuperat un balon, a plecat spre poarta lui Rajkovic, i-a pasat apoi lui Elsnik, iar acesta a retrimis în careul sâb, de unde Karnicnik a înscris pentru 1-0, în minutul 69.

După numai două minute, Mitrovic a trimis în bară, însă elevii lui Kek nu au cedat, au mai pus în pericol poarta lui Rajkovic, în timp ce sârbii au încercat cu disperare să egaleze. Şi au reuşit în minutul 90+5, la ultima fază a meciului, prin Luka Jovic. S-a încheiat 1-1 şi toate echipele din grupa C păstrează şanse de calificare în faza următoare.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele