Ultima oră
Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA
LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start
OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti

Sufletul unei generaţii

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe marți, 09:49
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21651710/2/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-12.jpg

După 24 de ani, România joacă din nou în fazele eliminatorii ale unui turneu final. Când spun România nu mă refer doar la jucătorii care vor intra pe teren. Milioane de inimi vor bate astăzi pentru "tricolorii", iar poporul nostru va fi trup şi suflet pentru o naţională care s-a autodepăşit.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Fanii români au câştigat deja Campionatul European. Indiferent că a fost vorba de Munchen, Frankfurt, Koln, Timişoara, Bucureşti sau Cluj, suporterii au creat o atmosferă de vis. S-a ieşit din nou în stradă, s-a cântat, s-a sărbătorit, iar românul a învăţat din nou să se bucure. Ce mai conta că era 3 noaptea, iar peste 4 ore te trezeai ca să mergi la servici? Naţionala pregătită de Edi Iordănescu ne-a făcut să simţim nişte emoţii pe care unii dintre noi nu le-am mai trăit niciodată.

Eroii care au intrat pe teren au dat dovadă de un devotament fără precedent la echipa naţională, iar atitudinea lor a fost şi este copia fidelă a suporterului român prezent în tribune. Fără aceşti minunaţi fani ar fi fost mai greu, aşa că astăzi am vrut să îi scot în faţă pe cei care au parcurs sute de kilometri doar ca să fie aproape de "tricolori". Suntem în optimi şi datorită lor! 

Astăzi, Munchen va deveni din nou pământ românesc. Se anunţă peste 40.000 de români la meciul cu Ţările de Jos. Olandezii vor fi doar 10.000, avem deja 1-0.

Mobilizarea fanilor români este superbă şi ei vor fi decisivi în calificarea României! Această legătură dintre fani şi jucători a demonstrat că împreună suntem de neclintit. Şi chiar dacă (prin absurd) vom pierde astăzi, nu este nicio problemă. 

24 de ani am înjurat, ne-am enervat, am fost neputincioşi. Astăzi, în sfârsit, ne numărăm printre cele mai bune echipe ale Europei şi sunt mândri când naţionala intră pe teren. "Generaţia de Suflet", aşa cum a fost denumită, este pe cale să bucure din nou milioane de români. Porecla acestei echipe este perfectă. O astfel de emulaţie în jurul echipei naţionale nu a existat în ultimii aproape 30 de ani.

Astăzi, pe teren se va afla România, iar în tribune şi peste tot pe glob va fi prezent sufletul acestei naţionele. Jucătorii şi fanii se completează perfect şi astăzi vom fi din nou martori la istorie.

După 24 de ani putem dormi noaptea liniştiţi. Românii au o naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri