Ultima oră
VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa! VIDEO | Toate meciurile din noul format Champions League se văd la Prima Sport. Au început Juventus - PSV şi Young Boys - Aston Villa!
O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el

O sportivă din Benin, căutată în Franţa. Ea şi-a lăsat copilul la grădiniţă şi nu s-a mai întors după el
După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal După faptă şi răsplată! Un fotbalist român a fost inclus în echipa săptămânii alături de superstaruri precum Kane sau Lamine Yamal
VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil VIDEO | CSM Reşiţa - Csikszereda 2-3. Meci spectaculos în Liga 2, decis de un autogol incredibil
O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu:  „El a dat-o în străchini” O nouă ”săgeată” din partea lui Becali cu destinaţia Louis Munteanu: „El a dat-o în străchini”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”
Breaking News! Atacantul ”distrus” de Becali se retrage la 26 de ani: ”Era apăsat de ceea ce i s-a întâmplat!”

Simona Halep revine pe terenul de tenis după 5 luni! Anunţul organizatorilor turneului

Simona Halep Publicat pe miercuri, 20:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/21730053/1/stefi-graf-andre-agassi-justin-gimelstob-simona-halep-andrei-pavel-horia-tecau-meci-demonstrativ-15-06-2024.jpg

Organiatorii turneului de categorie WTA 250 din Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie, au anunţat, miercuri, că la competiţie va participa şi fostul lider mondial Simona Halep.

Printre sportivele de marcă participante în acest an se numără fostul lider WTA Simona Halep, care are în palmares două trofee de grand slam, au precizat organizatorii pe Instagram.

Halep este prima sportivă menţionată de organizatori, după ea fiind menţionate Katie Boulter, Danielle Collins, Lulu Sun, Leylah Fernandez, dar şi Emma Răducanu.

Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival. Anterior, la 15 mai, ea a abandonat în primul tur la turneul WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris, din cauza problemelor la genunchi. Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

mail-share icon Email
viewscnt

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele