Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

Pe urmele lui Adrian Ilie? Valencia a pus ochii pe un "tricolor"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 09:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21647973/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-8.jpg

Dennis Man şi Valentin Mihăilă urmează să îşi prelungească contractele cu Parma până în 2027.

Totuşi, parafarea angajamentelor nu le garantează celor doi că vor rămâne în Italia, iar unul dintre ei se află în vizorul Valenciei.

Este vorba de Dennis Man, care a fost titular cu Ucraina şi Belgia, la EURO. Internaţionalul român a oferit două pase de gol în primul meci şi a intrat în vizorul mai multor echipe.

Conform Fichajes, Valencia ar urma să ofere între 10 şi 12 milioane de euro pentru Dennis Man, dar şansele ca această mutare să se concretizeze, în cazul în care suma nu va creşte, sunt foarte mici.

Giovanni Becali a declarat că Parma cere 15-16 milioane de euro pentru serviciile lui Man, iar în cazul în care fotbalistul român va continuă să aibă evoluţii bune la EURO, atunci suma ar putea creşte.

În aceste condiţii, banii pe care cei de la Valencia sunt gata să îi ofere nu vor fi de ajuns pentru a-i convinge pe oficialii formaţiei din Serie A.

Rămâne de văzut dacă Man va continua la Parma sau va ajunge într-un alt campionat puternic din Europa. Jucătorul naţionalei s-ar afla şi în vizorul lui Dortmund, West Ham şi Lyon.

mail-share icon Email
viewscnt