Ultima oră
Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi
Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”

Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”
Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar" Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar"
Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024 Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024
Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”

Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”
Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League

Paul George a părăsit-o pe LA Clippers şi se mută în Conferinţa de Est

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe luni, 11:11
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21650422/1/profimedia-0868700051.jpg

Lovitură încasată de LA Clippers. Paul George s-a despărţit de formaţia californiană şi a semnat cu o pretendentă la titlu din Conferinţa de Est.

Este vorba de Philadelphia 76ers! Conform jurnaliştilor Shams Charania (The Athletic) şi Adrian Wojnarowski (ESPN), Paul George va evolua la 76ers pentru următoarele patru sezoane, perioadă în care va încasa 212 milioane de dolari. Superstarul va face echipă cu Tyrese Maxey şi Joel Embiid.

În vârstă de 34 de ani, PG13 a participat de 9 ori în All-Star Game, inclusiv în sezonul recent încheiat. Nominalizat în 2019 în cea mai bună echipă din NBA, Paul George a evoluat în ultimii cinci ani la Clippers. Deşi a fost coechipier cu Kawhi Leonard în toţi aceştia ani, Clippers nu a ajuns niciodată în finală.

De-a lungul carierei, Paul George a mai evoluat la Indiana Pacers şi Oklahoma City Thunder.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele