Ultima oră
Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA
LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start
OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti

Nu toţi olandezii ţin cu naţionala lor! "Sper că România va câştiga"

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe marți, 10:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21651869/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-13.jpg

România va întâlni, astăzi, de la ora 19:00, reprezentativa Ţărilor de Jos. Duelul din optimile Campionatului European va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Deşi este evident faptul că toţi românii sunt trup şi suflet alături de naţionala pregătită de Edi Iordănescu, selecţionata noastră va avea şi un fan olandez la meciul de astăzi.

Janneke Vos este o jurnalistă olandeză stabilită în Târgu Mureş, fiind o persoană cunoscută în ţara natală. Vos a lucrat ca prezentatoare la RTV Noord, iar acum a oferit un interviu pentru publicaţia olandeză, în care a dezvăluit că speră ca România să se califice.

"Oamenii de aici îmi zic că n-avem cum să pierdem. Dar eu cred, şi trebuie să mă iertaţi, că olandezii au obiceiul să debordeze de încredere în sine. Iar românii au un fel de neîncredere: 'oricum nu putem să-i batem, nu suntem destul de buni'. Deci, în secret, sper că România va câştiga de data asta.

Românii sunt critici cu ei înşişi. În general se gândesc că nu atacă cel mai bine, dar defensiv se descurcă. Ne spun Maşinăria Portocalie, ceea ce sună foarte impresionant. Iar ei vor să fie Zidul Galben, să joace defensiv şi să se asigure că Maşinăria Portocalie n-are pe unde să treacă", a declarat Vos pentru RTV Noord.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele