Ultima oră
Un suporter, amendat la meciul Rapid - Oţelul. Impresarul a făcut scandal! Anunţul jandarmeriei Un suporter, amendat la meciul Rapid - Oţelul. Impresarul a făcut scandal! Anunţul jandarmeriei
Mbappe a luat decizia! Ce l-a sfătuit Real Madrid să facă la derby-ul cu Atletico Madrid Mbappe a luat decizia! Ce l-a sfătuit Real Madrid să facă la derby-ul cu Atletico Madrid
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au nevoie de victorie VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au nevoie de victorie
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, astăzi, de la ora 11:00, la Prima Sport 1! Duel dificil pentru olteni VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, astăzi, de la ora 11:00, la Prima Sport 1! Duel dificil pentru olteni
VIDEO | Gloria Buzău - Farul, ASTĂZI, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Marinarii” întâlnesc „lanterna roşie” a Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Farul, ASTĂZI, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Marinarii” întâlnesc „lanterna roşie” a Superligii
”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

„Noi suntem nedreptăţiţi. S-ar putea să fie şi o chestiune intenţionată”. Formaţia din Superliga aduce acuze grave

Superliga Publicat pe 12 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21556918/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-superliga-superbet-22-12-2023.jpg

FC Voluntari a acuzat programul din următoarele meciuri şi se consideră dezavantajată faţă de alte formaţii din Superliga.

Bogdan Bălănescu a vorbit despre partidele pe care le va avea de disputata formaţia ilfoveană şi s-a plâns de cele două deplasări care urmează. 

Preşedintele Voluntariului consideră că e în avantajul rivalelor sale de la retrogradare faptul că ilfovenii vor juca în deplasare la Corvinul Hunedoara, în semifinala Cupei României, şi peste trei zile va avea meci la Poli Iaşi acasă.

„Suntem singura echipa din semifinalele cupei care jucăm la 2-3 zile. Nu este prima dată în sezonul asta, am jucat multe meciuri luni, ultimul meci din etapă, după care am jucat primul meci din etapă vineri.

Noi suntem nedreptăţiţi. La un moment dat, cred că s-ar putea să fie şi o chestiune intenţionată. [..] Sunt nişte partipriuri care nu ar trebui să îşi aibă loc în Superliga dacă vrem corectitudine. Înţeleg anumite lucruri, brandurile, înţeleg suporterii, că suntem o echipa fără suporteri.

Dar totuşi, suntem o competitoare şi pentru celelalte formaţii şi ar trebui să fim trataţi cu respect. Ar trebui să pună în balanţă, cum se ţine cont de echipele care joacă în cupele europene, aşa ar trebui şi cu echipele care joacă în Cupa României în timpul sezonului.

Sunt echipe care joacă numai duminică, care joacă numai sâmbătă, trebuie schimbat!“, a spus Bogdan Bălănescu, la Fanatik.

Bălănescu a adăugat faptul că şi Dinamo intră în categoria cluburilor dezavantajate de program.

“Am dat exemplu de Dinamo că şi ei au un program care se pot considera neîndreptăţiţi. Nu cred că Voluntari are forţa să mute, deşi a încercat să solicite un anumit program, dat fiind că sunt două deplasări extrem de lungi.

Nu poţi să anunţi programul oficial cu 9 zile înainte, îţi trebuie avion, îţi trebuie hotel. Te pune într-o postură să modifici programul, nu poţi face performanţă. Să cer echipei să îi plimb 7 ore cu autocarul la Hunedoara şi apoi la Iaşi.“, a mai spus directorul general al Voluntariului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele