Ultima oră
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura la ultima fază! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura la ultima fază!
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Neil Lennon, comparat cu un personaj din Las Fierbinţi! "Hai să mergem la Bobiţă" | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21596564/1/profimedia-0845541694.jpg

După ce a avut o discuţie cu Marius Şumudică şi a fost refuzat de Mircea Lucescu, Dan Şucu s-a reorientat către un antrenor străin.

Neil Lennon îi va lua locul interimarului Bogdan Lobonţ. Tehnicianul este cunoscut pentru perioadă petrecută la cârma lui Celtic.

Cum era de aşteptat, Lennon nu este un antrenor ieftin, iar Şucu trebuie să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l aduce la Rapid. Finanţatorul din Giuleşti l-a ofertat pe Neil Lennon cu un salariu de 1 milion de lire anual, aproximativ 1,17 milioane de euro. Leafa tehnicianului britanic ar urma să fie cea mai mare din Superligă.

Se pare că Lennon a acceptat propunerea lui Şucu şi va fi prezentat săptămâna viitoare, cel mai probabil marţi.

În urmă cu doar câteva zile, a apărut în presă un videoclip cu Neil Lennon, aflat într-o stare avansată de ebrietate. 

Vivi Răchită a rememorat acele imagini şi a spus că tehnicianul seamănă cu personajul Celentano din serialul Las Fierbinţi.

"Seamănă cu Celentano. Uite cum Rapid îl pune pe Celentano antrenor. Era cu Firicel, hai să mergem la Bobiţă. Eu nu pot să-l înţeleg pe domnul Şucu.

Îţi dai seama că acel filmuleţ va rămâne, acea etichetă i s-a pus lui Neil Lennon. Nu poţi să fi persoană publică şi să te prezinţi aşa.

Domnul Şucu vrea să contruiască ceva ... altfel", a declarat Vivi Răchită la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele