Ultima oră
VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională VIDEO | ”La mine e mai greu”. Constantin Budescu, reacţie interesantă cu privire la convocarea la naţională
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa

Mihai Stoica, revoltat de faptul că FRF nu a făcut nimic atunci când Rapid a acţionat ca FCSB. ”De ce nimeni nu a spus nimic?” + Întorsătură la 180 de grade!

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20975885/1/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022.jpg

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a avut un dialog cu Lucian Burchel, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, şi a vorbit despre motivul pentru care Leo Strizu nu a făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya.

Oficialul ”roş-albaştrilor” a fost deranjat de faptul că FRF nu a luat nicio măsură în cazul Rapidului, atunci când Adrian Matei, antrenorul principal din acte al ”alb-vişiniilor”, nu a mers cu echipa în cantonament, în iarna trecută. Acestă situaţie a fost confirmată de Mihai Iosif, cel care se ocupa de formaţia din Giuleşti la acea vreme.

”Şi eu am fost la fel iarna trecută. Atunci, tot aşa, nici Adrian Matei, cel care era cu licenţă PRO la noi nu a fost în cantonament. Am fost eu pentru că răspundeam de destinul echipei. A rămas în ţară pentru că au mai fost de făcut nişte treburi şi în Bucureşti”, a declarat Mihai Iosif în decursul zilei de duminică, la emisiunea Liga Digi Sport.

Mihai Stoica şi Lucian Burchel au vorbit la Orange Sport despre situaţia lui Leo Strizu, iar oficialul FCSB a dezvăluit că deţinătorul licenţei PRO nu a făcut deplasarea pentru că există discuţii ca el să fie schimbat. 

Dialogul dintre Mihai Stoica şi Lucian Burchel

Mihai Stoica: ”Puteţi să-mi explicaţi de ce anul trecut Rapid a fost fără antrenor cu licenţă PRO în cantonament şi nimeni nu a spus nimic?”

Lucian Burchel: ”Anul trecut, eu nu am avut această sarcină din partea Comitetului Executiv. Am preluat această funcţie pentru a încerca ducerea întregului proces de licenţiere UEFA la un nivel european. Problemele legate de astfel de situaţii, în momentul în care am fost desemnat să le semnalez, le-am urmărit şi au fost puse pe piaţă. Mă refer la cazul Mihai Iosif, cazul Croitoru. Acum un an şi ceva ei au fost amendaţi şi suspendaţi pentru anormalităţile pe care le-au produs. Însă, totuşi, ei erau calificaţi, chiar dacă nu deţineau licenţele potrivite. Pentru asta au fost amendaţi. Faptul că se întâmplă un astfel de lucru la FCSB nu este normal. Încă o dată spun: nu ştiu motivul pentru care Leo Strizu a rămas acasă.”

Mihai Stoica: ”Pentru că nu se ştie dacă va mai fi în continuare antrenor”.

Lucian Burchel: ”Da, e posibil”.

Mihai Stoica: ”Îţi spun eu că aşa e”.

Lucian Burchel: ”Eu la general am vorbit. Grija noastră e să semnalăm aceste situaţii şi să le luăm în calcul”.

Întorsătură de situaţie la 180 de grade! Mihai Stoica şi-a schimbat discursul 

Anunţul pe care l-a făcut oficialul lui FCSB, în care a expus varianta ca Leo Strizu să fie schimbat, nu are nicio legătură cu ce spunea pe pagina sa de Facebook. 

”Agitaţia care l-a cuprins pe şeful prestigioasei şi greu accesibilei Şcoli Româneşti de Antrenori de Fotbal mă sileşte să divulg un detaliu care ne expune: posesorul licenţei Pro FCSB se află în Bucureşti pentru a elabora un plan strategic pentru abordarea etapelor rămase din sezonul 2022/23. Mult mai important în opinia noastră decât câteva antrenamente într-un resort unde lumea merge să se relaxeze on all-inclusive basis”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele