Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Mihai Stoica, convins că derby-ul dintre FCSB şi Rapid v-a avea o asistenţă impresionantă. ”Cred că o să fie peste 35, 40.000 de spectatori”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20961759/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Mihai Stoica este convins de faptul că derby-ul dintre FCSB şi Rapid va aduce cel puţin 40.000 de spectatori pe ”Arena Naţională”.

Manager-ul ”roş-albaştrilor” este destul de sigur că FCSB şi Rapid se vor întâlni în play-off-ul SuperLigii, chiar dacă niciuna dintre cele două formaţii nu este calificată matematic în play-off. MM nu concepe ca un astfel de meci să nu aducă cel puţin 40.000 de spectatori, având în vedere că ”Eternul Derby” cu Dinamo nu va avea loc în acest sezon, ”câinii roşii” fiind în Liga 2.   

"Eu cred că la meciul cu Rapid din play-off, am încredere că vom juca împotriva Rapidului în play-off. Suntem bine poziţionaţi, şi noi, şi ei. (...) Cred că o să fie peste 35, 40.000 de spectatori. Depinde şi de vreme, sunt mulţi factori care concură la asta, dar cred că ne ducem peste 40.000!", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cele două formaţii din Bucureşti ocupă primele două locuri la capitolul asistenţei pe teren propriu din acest sezon. FCSB e lider, cu o medie de 12.184 de spectatori, iar giuleştenii îi o urmează cu o medie de 11.495 de spectatori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele