Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

Leo Grozavu şi-a ieşit din minţi şi l-a distrus pe arbitru după ce a fost eliminat: ”Îşi bate joc de mine. Este un campionat viciat de deciziile lor. Îşi permit orice!”

Superliga Publicat pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21506428/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-24-02-2024.jpg

Echipa FCU Craiova a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, în primul meci al etapei a 28-a. Ambele echipe au avut câte un gol anulat de VAR.

Prima repriză a meciului de la Craiova a fost marcată de accidentări, care au dus la schimbarea a trei jucători în primele 25 de minute. Primul care nu a mai putut continua partida a fost Padula, în minutul 5, iar în minutul 13 antrenorul Giovanni Constantino a fost nevoit să îl înlocuiască şi pe Compagnucci. Şi ieşenii au avut un jucător accidentat, pe portarul Ailenei, care a ieşit de pe teren în minutul 24.

Între timp, craiovenii au deschis scorul în minutul 19, după o acţiune personală a lui Aurelian Chiţu, care a protejat balonul în careul advers, a centrat în faţa porţii şi Jibril Ibrahimi a înscris cu o lovitură de cap. 

Egalarea a venit în minutul 45+1, când Kabran a trimis în careu şi Bettaieb a reluat cu capul, în plasă. Oaspeţii au marcat în minutul 56, prin Kabran, după o fază creată de Martac, un şut al lui Bettaieb respins de Robert Popa, iar suedezul a trimis în plasă. 

După aproape patru minute de aşteptare, golul a fost anulat de VAR, pentru un ofsaid. Gazdele au avut şi ele un gol anulat, în minutul 76, atunci când Sidibe a înscris, dar a comis henţ.  Oaspeţii au încheiat meciul în zece, după eliminare alui Bordeianu în primul minut al prelungirilor şi meciul s-a terminat în cele din urmă la egalitate, 1-1.

Antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu, a fost eliminat pentru proteste, la pauză, şi nu va sta pe bancă etapa viitoare. La finalul meciului, antrenorul a avut un discurs dur la adresa arbitrului. 

”Îşi bate joc de mine. Este un campionat viciat de deciziile lor. Îşi permit orice!”

”Efortul depus cu Rapid ne-a obosit peste măsură. Nu ştiu de ce n-am avut luciditate. E la cald, vom sta pe de vorbă. Vom vedea ce facem cu portarul. Silviu Lung a intrat în proces de antrenament cu echipa, vom vedea.

Am avut 10 martori, nu sunt eu singur. Vă relatez exact cum s-au întâmplat lucrurile. La ieşirea de pe teren, i-am solicitat domnului Feşnic să-mi spună de ce n-a dat fault la o fază. Atât. Fără să jignesc. Primul răspuns: ‘Prima oară se zice bună ziua’. În afară de faptul că între mine şi domnul Feşnic e o diferenţă de vârstă şi, dacă voia să-mi dea bună ziua, putea să-mi dea el bună ziua, nu să mă provoace… În al doilea rând, i-am zis ‘Nu mă lua pe mine aşa’ şi a scos direct cartonaşul roşu.

Acest domn Feşnic nu e Dumnezeu. Trebuie să înţeleagă că trebuie să vorbească respectuos, că eu nu l-am jignit, nu l-am înjurat. Eu respect oamenii, respect arbitrii. Nu mi-am permis niciodată să înjur arbitrii. Nu spun că nu protestez, asta se întâmplă peste tot. 

Dacă pentru ce am făcut el, el asta consideră… Înseamnă că-şi bate efectiv joc de mine, ca om. Am şi eu dreptul la muncă, am dreptul să pun o întrebare. Dacă avea să-mi spună ceva, putea să-mi răspundă respectuos că a fost fault şi se închidea discuţia.

Domnul Feşnic, eu ştiu să dau bună ziua, ştiu ce înseamnă respectul. Dacă dumneata mă iei peste mine peste picior, care ai cu mult mai puţini ani decât mine, deci… Frustrarea pe care o are dumnealui din trecut să nu şi-o manifeste pe terenul de fotbal, că nu are sens.

Arbitrii îşi permit să aibă orice. Deja acest VAR ne-a fentat de o grămadă de ori. Am spus acum ceva timp că este un campionat viciat de deciziile arbitrilor. Este un campionat viciat.

Domnul Feşnic m-a eliminat de nu ştiu câte ori. Chiar nu-mi dai seama de ce. În seara asta, m-a provocat. Alo, domnul Feşnic!

Suntem într-un stadion, nu trebuie să vin eu personal la dumneata. Eu îţi întind mâna şi tu poţi să-mi spui bună ziua. Cu ce te-am jignit? Pentru ce am luat cartonaş roşu? De ce să stau eu suspendat? E cuvântul meu contra cuvântului domnul Feşnic, dar am şi martori. Am văzut că a apărut că l-am tras de mână. E neadevărat”, a declarat Leo Grozavu.

Cele două echipe sunt vecine în clasament, cu acelaşi număr de puncte, 31. FCU Craiova ocupă poziţia a 12-a, iar Poli Iaşi se află pe locul 13.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele