Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Laurenţiu Reghecampf poate reveni la Universitatea Craiova! Ce sumă trebuie să achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20959689/1/reghecampf.jpg

Laurenţiu Reghecampf se află sub contract cu Neftci Baku, dar poate reveni la Universitatea Craiova, în cazul în care Mihai Rotaru va plăti clubului din Azerbaidjan o sumă considerabilă.

Laurenţiu Reghecampf poate reveni la Universitatea Craiova, renunţând astfel la azerii de la Neftci Baku! Cei de la ProSport scriu că tehnicianul s-a înţeles cu patronul Rotaru pentru un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire.

Aceeaşi sursă a dezvăluit că mutarea ar fi posibilă în cazul în care Mihai Rotaru, patronul oltenilor, i-ar achita actualei echipe a lui Reghecampf 150.000 de euro, sumă care nu reprezintă clauza sa de reziliere, dar ar fi de ajuns ca oficialii lui Neftci să îl lase pe antrenorul român să plece.

”Noi l-am sprijinit pe Laurenţiu în toată această perioadă. Nu este uşor să treci prin astfel de momente, o expunere mediatică puternică. Nu este plăcut ca echipa să fie asociată şi cu alte evenimente mediatice. Nu a contat în această decizie, dacă ar fi contat, despărţirea s-ar fi întâmplat mai demult. Laur nu a greşit cu nimic faţă de club în acestă poveste.

Nu mi-a plăcut ‘Fiţă cu Adiţă’, nu îmi plac astfel de lucruri, suntem împotriva. Am concediat ofiţerul de presă de la acel moment, îmi pare rău pentru el, dar nu vrem o astfel de expunere. Nu a fost grav, dar sunt lucruri pe care le-am dorit într-o altă abordare”, spus Mihai Rotaru despre Laurenţiu Reghecamp, la încheierea mandatului.

Ce spune Laurenţiu Reghecampf despre o posibilă revenire

”Am tot primit această întrebare, nu am ce să fac. Nu pot opri presa să scrie despre mine, este dreptul ei. Dar eu ştiu că sunt la Neftchi, am contract aici. Nu mă gândesc să schimb echipa, sunt mulţumit aici. Eu nu văd nicio problemă, din partea mea nu sunt plângeri. Chiar am discutat cu cei din club, am discutat despre consolidarea clubului, avem planuri”, a comentat tehnicianul de 47 de ani, citat de Sportinfo.az.

La precedenta experienţă cu Reghe pe bancă, oltenii au terminat pe locul al treilea în Superliga şi s-au calificat în preliminariile Conference League, după ce au câştigat barajul cu FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri