Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Joyskim Dawa a salvat remiza pentru FCSB în Gruia. ”Am arătat caracter”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe duminică, 23:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21734112/1/fcsb-sparta-praga-preliminarii-uefa-champions-league-13-08-2024.jpg

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu FCSB, într-un meci din etapa a noua a Superligii, în care a condus cu 2-0.

Au marcat: L. Munteanu ’36, ’49 / Băluţă ’59, Dawa ‘88.

Dawa a salvat remiza pe final, după o eroare a portarului Mihai Popa. Fundaşul camerunez s-a declarat încântat de atitudinea campioanei, care nu s-a dat bătută după ce a fost condusă cu 2-0.

”Am arătat caracter, am revenit. Suntem nefericiţi, pentru că ne doream mai mult. (n.r. Cum a putut Munteanu să marcheze atât de uşor?) A atins foarte puţin mingea, eu nu, doar el. A fost norocos şi a marcat. La golul doi nu a existat marcaj, a fost în spatele lui Panţîru şi a marcat.

(n.r. Nu sunteţi îngrijoraţi că primiţi gol în aproape fiecare meci?) Da, sezonul ăsta este diferit, am primit foarte multe goluri.

Trebuie să lucrăm mai mult defensiv. Dacă ai o apărare bună, câştigi meciuri”,
a declarat Dawa, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele