Ultima oră
Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu” Gigi Becali nu se lasă! Anunţul făcut înaintea Supercupei cu Corvinul. „A vorbit Argăseală cu Burleanu”
Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României Nemţii au rămas impresionaţi de curăţenia lăsată în vestiarul României
UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi” UEFA, mesaj superb adresat naţionalei României. “Oaspeţii perfecţi”
Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali Laszlo Dioszegi a luat o decizie care îl va scoate din sărite pe Gigi Becali
Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce
Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală Englezii Anthony Taylor şi Michael Oliver vor arbitra primele două sferturi de finală

Invazie galbenă la Munchen! Câţi români vor fi prezenţi la meciul României din optimi

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe luni, 12:18
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21650498/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-11.jpg

România va întâlni Olanda, marţi, de la ora 19:00. Duelul de la Munchen va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Suporterii români au făcut spectacol la primele trei meciuri ale naţionalei la EURO, iar acum sunt gata să "îngălbenească" stadionul din Munchen.

Se pare că la meci vor asista 40.000 de români, de patru ori mai mulţi decât fanii olandezi ca vor fi prezenţi la duelul din optimi!

”Datele noastre oficiale indică faptul că, la acest moment, se va atinge borna de 40.000 de fani români pe stadion la partida cu Olanda. În condiţiile în care numărul suporterilor olandezi va fi undeva la maximum 10.000, iar celelalte 15.000 de locuri vor fi ocupate de suporteri neutri, cu precădere germani, plus invitaţii, obligaţii de protocol, bilete rezervate în urma parteneriatelor comerciale…

Potrivit datelor introduse de fani în procedura de achiziţie a biletelor, doar 11.000 cu adresă în România sunt posesori de bilet. Aproape sigur vorbim de 11.000 de români cu domiciliul în ţara lor. Doar că avem, în plus, 6.500 de fani cu domiciliu în Austria, 2.500 din Elveţia, 1.400 cu domiciliu în Marea Britanie, spre exemplu, şi nu mai puţin de 22.800 cu domiciliu în Germania! Nu e nimeni naiv să creadă real un flux de fani austrieci, elveţieni, englezi sau chiar germani aşa de consistent la România – Olanda! Aşa că am studiat şi s-au întâmplat două fenomene.

Pe lângă cei 11.000 de români cu domiciliu în ţară, sunt cel puţin 29.000 de români care trăiesc în diaspora şi au achiziţionat de acolo dar şi cetăţeni străini din aceste ţări care au vândut biletele către români de pretutindeni. Fanii olandezi nu au o diaspora consistentă şi nici nu stăpânesc pârghiile de pe piaţa neagră. Românii au atacat această piaţă din prima secundă, au pus monopol şi au deturnat-o în favoarea lor, incontestabil! Asta va rămâne în istorie!”, este informaţia oferită de Prosport.

Naţionala României s-a bucurat de un număr uriaş de fani şi la precedentele trei partide:

  • 32.000 de fani români la România - Ucraina
  • 27.000 de fani români la România - Belgia
  • 33.000 de fani români la România - Slovacia
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele