Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Giovanni Becali, despre posibila venire a lui Deian Sorescu la marea rivală. ”Ar fi un mare câştig pentru FCSB, dar şi pentru jucător”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20978595/1/giovanni.jpg

Deian Sorescu, actualul jucător a lui Rakow, este foarte aproape să vină la FCSB.

FCSB ar putea da prima lovitură a iernii pe piaţa de mercato. Deian Sorescu este aproape să semneze cu vicecampioana din Superliga, informează cei de la Fanatik.

Giovanni Becali, consilierul firmei de impresariat care îl reprezintă pe fostul jucător a lui Dinamo, a dezvăluit că jucătorul s-a înţeles cu gruparea ”roş-albastră” şi mai lipseşte doar acordul clubului din Polonia pentru ca împrumutul să se realizeze.

”Da, îl vrea FCSB împrumut, dar nu avem răspuns încă de la polonezi. Steaua (n.r. FCSB) şi Deian Sorescu s-au pus de acord. Aşteptăm de la polonezi să ne spună dacă sunt de acord.

Ar fi un mare câştig pentru FCSB. Da, şi pentru FCSB, şi pentru jucător”, a anunţat Giovanni Becali, pentru Pro TV.

Mijlocaşul ar urma să fie împrumutat la gruparea patronată de Gigi Becali până la finalul actualei stagiuni şi va putea fi cumpărat definitiv în schimbul sumei de 800.000 de euro.

Motivul pentru care Sorescu vrea să plece de la Rakow

Celebrul impresar a explicat şi motivul pentru care Sorescu îşi doreşte să se despartă de actuala sa echipă.

”Mi-a spus că antrenorul din Polonia l-a folosit şi ca fundaş central, jucând cu trei fundaşi pe linia de fund. Lucrul ăsta nu poate să-l facă. E puţină discuţie între el şi antrenor, dar bine că s-a ivit posibilitatea asta să revină în fotbalul românesc.

Gigi Becali nu vrea să dea bani pe el, să-i facă o opţiune, chiar şi mai mare decât cere clubul polonez. Dar vrea să fie convins de valoarea lui”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele