Ultima oră
Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul” Cristian Ionescu, Eazy Asigurări, prezent la partidele Grand Chess Tour 2024. ”Adesea ne afundăm în propriile decizii, mutări şi tindem să ne subestimăm adversarul”
FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni FC Voluntari vrea să revină rapid în Superliga! Transfer important realizat de ilfoveni
Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League Răzvan Marin poate prinde transferul carierei! Mijlocaşul român, dorit de o echipă de Champions League
Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta” Şoferul autocarului tricolor, gata să ducă România cât mai departe la Euro 2024. ”Sunt mândru de asta”
OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc OFICIAL | Curăţenie generală la FC Argeş! Şase jucători, OUT dintr-un foc
Campioana şi-a lansat echipamentul pentru viitorul sezon Campioana şi-a lansat echipamentul pentru viitorul sezon

Giorgi Mamardashvili, la un pas să ajungă în România! Clubul care l-a "ratat" pe cel mai bun portar de la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 11:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648053/1/georgia-cehia-uefa-euro-2024-22-06-2024.jpg

Giorgi Mamardashvili a impresionat la EURO, acolo unde naţionala Georgiei a produs o surpriză de proporţii şi s-a calificat în optimi.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Legitimat la Valencia şi cotat la 35 de milioane de euro, Mamardashvili a fost la un pas să ajungă în România, în urmă cu mai mulţi ani.

Portarul georgian a fost propus la Universitatea Craiova în 2020. Mamardashvili apăra buturile la Lokomotiv Tbilis, care a eliminat-o pe Craiova în preliminariile Europa League.

Dezvăluirea a fost făcut de Akaki Khubutia, care a jucat la Gaz Metan Mediaş. Fostul fotbalist a fost cel care l-a propus pe Mamardashvili în Bănie.

”L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi, dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine aşa.

Am vorbit cu impresarul lui Torje din Timişoara (n.r. Cristea Opria), care mi-a zis că vorbeşte la Craiova, că e apropiat de preşedintele lor. Căutau portar, le-am zis de el, dar nimic”, a declarat Khubutia pentru GSP.

Giorgi Mamardashvili, cel mai bun portar de la EURO

Mamardashvili este cel mai bun portar de la EURO, după faza grupelor. Georgianul a reuşit 20 de parade, fiind urmat de Florin Niţă, care a intervenit decisiv de 13 ori.

Pe poziţia a treia se află, la egalitate, Gunn (Scoţia), Verbruggen (Olanda), Donnarumma (Italia), Dubravka (Slovacia) şi Casteels (Belgia), toţi cu câte 12 parade.

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21648053/3/whatsapp-image-2024-06-27-at-11-26-04.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele