Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali nu a avut milă! Finanţatorul de la FCSB şi-a bătut joc de un fost jucător al Stelei! "O să îi fac zile negre" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588330/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019-2.jpg

Gigi Becali nu a avut milă de Vivi Răchită! 

Tehnicianul a spus, în urmă cu ceva timp, că îşi va rupe carnetul de antrenor dacă FCSB va câştiga titlul în Superligă. Gigi Becali nu a uitat această declaraţie şi l-a luat peste picior pe Răchită.

De nu mai puţin de trei ori şi-a bătut joc Gigi Becali de Vivi Răchită, în cadrul emisiunii Fanatik Superliga. Prima dată, finanţatorul de la FCSB a făcut aluzie la retrogradarea Petrolului din urmă cu mai mulţi ani şi a spus în glumă că îl va coopta la echipă pe Răchită.

"După aia, îl iau pe Răchită antrenor. Îl iau preşedinte pe Răchită. Vreau să retrogradez şi îl iau pe Răchită că vreau să retrogradez", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

După, Becali a declarat că a bătut toate recordurile din România, dar nici măcar la acest capitol nu a uitat de Răchită şi a spus în glumă că doar pe el nu a reuşit să îl bată.

"Le-am bătut toate recordurile. Şi la suporteri şi la bani încasaţi din vânzări de jucători şi la performanţă europeană, am jucat semifinală de cupă europeană şi la calificări în cupele europene. La toate i-am bătut! La toate!

Singurul pe care nu am putut să îl bat e Răchită", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Becali nu s-a oprit aici şi a mai avut o ieşire în finalul intervenţiei telefonice. Finanţatorul a spus că va mai rămâne 20 de ani în fotbalul românesc şi că va continua să îi facă zile fripte lui Răchită.

"Mai sunt 20 de ani, o să mai stea Răchită ... nu mai scapă Răchită de mine vreo 20 de ani!

O să îi fac zile negre lui Răchită, zile negre multe, o să fac calificări în Europa. Aoleu, da ce vrăjeală (n.r. că s-ar bucura Răchită de succesele lui Becali)!

Dacă era un om rău nici nu glumeam cu el, dar el e băiat bun şi eu atunci glumesc", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele