Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă
VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat

Gigi Becali, înger şi demon pentru Andrea Compagno. “Eram afectat. Totuşi, vreau să-i mulţumesc“

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21618137/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-5.jpg

Adus pentru 1,5 milioane de euro la FCSB, Andrea Compagno a plecat de la proaspăta campioană pe uşa din dos.

Atacantul italian a ajuns în China după despărţirea de FCSB, la Tianjin Jinmen Tiger şi are prestaţii foarte bune. Compagno este al doilea golgheter al campionatului Chinei, cu 10 goluri.

Acum, fotbalistul de 28 de ani a vorbit despre experienţa de la FCSB. Compagno a declarat că ieşirile în presă ale lui Gigi Becali l-au afectat, dar a ţinut să îi mulţumească finanţatorului pentru ca a plătit 1,5 milioane pentru serviciile sale.

“Nu sunt genul de persoană căreia nu-i pasă de ce e în jurul ei. Nu pot separa viaţa de fotbal. Sunt mereu conectat, eu când merg acasă sunt cu gândul tot la ce am de făcut ca profesionist. Nu mă duc în cluburi să petrec.

Mă gândesc la meseria mea 24/24! Dacă dau gol, sunt o persoană mai bună. Dacă nu-mi merge bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viaţa mea.

Dar cumva asta m-a şi împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la play-station şi la altele, poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League. 

Eu am reuşit pentru că mereu m-am gândit cum să devin mai bun. În viaţa de zi cu zi eram bine doar dacă îmi funcţionau lucrurile şi pe teren. Asta mă împingea de la spate, era o ambiţie.

Totuşi, vreau să-i mulţumesc domnului Becali pentru că m-a adus la FCSB. A fost o experienţă importantă pentru mine şi am învăţat multe. Îi doresc mult succes în continuare”, a declarat Andrea Compagno pentru Golazo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele