Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gigi Becali a explicat de ce nu aduce un antrenor cu nume la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588262/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-4.jpg

FCSB a piedut, scor 0-1, cu CFR Cluj, sâmbătă seară.

Un adevărat derby pentru titlu în sezoanele precedente, meciul a trecut pe planul secund pentru formaţia bucureşteană, care a sărbătorit câştigarea campionatului după fluierul final.

Gigi Becali a spus după deznodământul partidei că nu are niciun merit pentru titlul câştigat. De asemenea, finanţatorul de la FCSB şi-a motivat decizia de a nu aduce un antrenor cu nume la echipă.

”Ce să spun? Ca să mă laud nu vreau, nu e meritul meu, nu sunt eu antrenorul. Eu n-am fost de doi-trei ani la echipa asta. Ca să vă contrazic pe voi, am să fac un bilanţ. Trebuie să vă contest pe voi, nouă ani au fost la egalitate de puncte, pe locul doi, dar noi trebuie să vedem... record, da? De audienţă! Mai luaţi şi calificările în cupele europene, şi încasările, şi vedeţi dacă un alt club a încasat astfel de sume. Şi mai luaţi şi performanţe europene, semifinale de Cupa UEFA. 

Eu nu accept să dau banii şi vine un antrenor care ia banii şi când mănâncă bătaie. Atunci lasă că o să comand eu, nu răspunzi tu, şi dacă sunt pe locul 5-6 răspund eu singur pe banii mei”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele