Ultima oră
Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină” Adrian Mutu a anunţat ce echipa din Superliga vrea să antreneze. ”Îmi place că începe să-şi revină”
Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov Organizator şi pilot, Ferencz Csaba revine pe traseul Trofeului Poiana Braşov
Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand Cazul rugbiştilor acuzaţi de viol în Argentina: Presupusa victimă a depus un certificat medical care atestă că nu suferă de sindromul Willebrand
Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid Omagiu al lui Cristiano Ronaldo pentru Rafael Nadal. „Ai inspirat milioane de oameni din întreaga lume”. Reacţia lui Real Madrid
Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta” Zamalek continuă să spere în „telenovela” Boupendza! Poziţia clubului după anunţul FIFA. „Toată lumea se aştepta la asta”
Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV Ar putea să o coste pe Dinamo, pentru derby-ul cu FCSB! Greşeala pe care au făcut-o „câinii. „Ştiam că 80/90% se va accidenta” | EXCLUSIV

Gică Hagi mută interesant pe piaţa de mercato! Farul aduce un jucător de la CSA Steaua

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21236658/1/pacio.jpg

Transfer surprinzător pregătit de campioana României. Farul Constanţa atacă preliminariile Ligii Campionilor şi ţinteşte un jucător de la CSA Steaua.

Cei de la ProSport scriu că dobrogenii au ajuns la un acord cu Ştefan Pacionel (24 de ani), ce a evoluat în ultimele două sezoane la formaţia ”militară”. Jucătorul s-a format la FCSB, fiind o speranţă a fotbalului românesc.

Pacionel mai are contract cu cei de la Steaua până la data de 30 iunie, astfel prezentarea la Farul ar putea să aibă loc în primele zile ale lunii iulie.

”Eu l-am chemat să vină la antrenament. Mai are contract până pe 30 iunie şi e un jucător pe care, am stat şi m-am gândit, îl doresc în continuare. Am făcut o analiză la tot ce s-a întâmplat. E un jucător care, totuşi, a avut realizări, a şi marcat câteva goluri. Am discutat cu el şi e interesat să rămână”, a declarat Daniel Opriţa, cu privire la Pacionel.

  • Mijlocaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 125.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele