Ultima oră
Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi Emoţionant! Mesajul primit de Florin Niţă, la doar câteva ore după eliminarea din optimi
Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”

Englezii nu s-au mai putut abţine şi au râs de Ianis Hagi după eşecul cu Olanda: ”Arăta ca doamnele care servesc cina la şcoală!”
Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar" Felix Zwayer, desfiinţat după ce a făcut praf meciul României! "Să te legăm de autocar"
Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024 Clubul i-a fixat preţul! 10.000.000 de euro pentru „tricolorul” care a impresionat la EURO 2024
Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”

Antrenorul care l-a umilit pe Benzema, dat afară: ”Este inacceptabil!”
Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League Unde va juca Şahtior Doneţk meciurile de pe teren propriu din UEFA Champions League

Francesco Calzona a vorbit despre incidentul cu Declan Rice

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe luni, 09:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21650234/1/profimedia-0886035378.jpg

Slovacia a fost eliminată de Anglia, dumincă, la EURO. Bellingham a egalat la una din ultimele faze, iar Kane a adus victoria în prelungiri.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

La finalul partidei, Declan Rice a fost la un pas să se ia la bătaie cu selecţionerul Slovaciei, Fracesco Calzona. Mijlocaşul englez i-a transmis lui Calzona: ”Taci, laşule, taci din gură, nemernic chelios”, iar un membru din staff-ul naţionalei Slovaciei l-a luat de gât pe Rice.

Acum, Francesco Calzona a vorbit despre incident şi a dezvăluit că Rice şi-a cerut scuze ulterior.

”Rice ar fi trebuit să meargă la arbitri, să îi salute şi apoi să plece. Trebuia să vorbesc cu arbitri şi el nu mai pleca, continua. Apoi şi-a cerut scuze şi a fost totul în regulă. Nu mi-a plăcut faptul că echipa Angliei nu a fost pedepsită pentru tragerile de timp”, a spus Francesco Calzona, conform The Sun.

Anglia o va întâlni pe Elveţia, sâmbătă, de la ora 19:00, în sferturi. În aceeaşi zi ar urma să joace şi România, dacă va trece de Olanda.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele