Ultima oră
Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rybakina, în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli

Felix Zwayer a arbitrat de patru ori echipele din România. Rezultatele partidelor

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 13:34
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21649371/1/profimedia-0758170805.jpg

România va întâlni reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi, la Munchen. Duelul din optimile Campionatului European va începe la ora 19:00 şi va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Arbitrul meciului va fi neamţul Felix Zwayer. Centralul de 43 de ani a condus, până acum, două partide la EURO 2024: Italia - Albania 2-1 şi Turcia - Portugalia 0-3.

Felix Zwayer este o cunoştinţă mai veche a echipelor din România. Începând cu 2012, neamţul le-a arbitrat pe Rapid, FCSB şi CFR Cluj. De asemenea, Zwayer s-a aflat la centru şi într-o partidă disputată de naţionala României.

Trei din cele patru meciuri ale echipelor din România, la care a participat Zwayer, s-au încheiat cu acelaşi scor, 1-0, iar singurul duel dintre o echipă românească şi una olandeză s-a încheiat cu bine pentru fanii români. Deşi Rapid a fost eliminată de Heerenveen, meciul arbitrat de Zwayer a fost câştigat de formaţia din Giuleşti.

Cele patru meciuri arbitrate de Felix Zwayer:

  • Rapid - Heerenveen 1-0 (turul 3 UEL, 2012)
  • Aalborg - FCSB 1-0 (grupe UEL, 2014)
  • Muntenegru - România 0-1 (Nations League, 2018)
  • CFR Cluj - Lazio 0-0 (16-imi Conference League, 2023)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri