Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-2. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Eugen Neagoe a primit răspunsul conducerii lui ”U” Cluj. Ce i-a cerut antrenorul lui Rotaru

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20961730/1/neagoe.jpg

Eugen Neagoe este din ce în ce mai aproape să devină antrenorul Universităţii Craiova, după ce a ajuns la un acord cu ”U” Cluj pentru rezilierea contractului.

Înţelegerea dintre Neagoe şi formaţia clujeană nu prevede o clauză de reziliere, aşa că şefii lui ”U” Cluj cer 8.000 de euro în schimbul antrenorului, care îl înlocuia în vară pe Erik Lincar. 

Astfel, Neagoe i-a comunicat deja lui Mihai Rotaru mutările pe care le doreşte în acestă iarnă. Antrenorul vrea trei transferuri, un fundaş, un mijlocaş şi un atacant.    

”U” Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) şi Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019) sunt cele mai recente echipe pe care le-a pregătit Eugen Neagoe. El a mai avut un scurt mandat în 2005 la rivala FC ”U” Craiova, la care i-a mai fost secund lui Victor Piţurcă în perioada 2010 – 2011.

Neagoe îşi asumă plecare 

”Este adevărat că Radu Constantea nu a dorit să îmi acorde rezilierea contractului pe cale amiabilă. Astfel că mă văd nevoit să denunţ eu contractul unilateral. Am predat totul la Cluj şi nu mă mai întorc.

Ştiu foarte bine ce contract am semnat şi ştiu foarte bine regulamentul. Am tot respectul pentru oamenii de la Cluj, pentru suporterii minunaţi, pentru domnul Boc, pentru toată conducerea lui ”U”, dar toţi trebuie să mă înţeleagă că vreau acasă.

Craiova e casa mea. Acolo am crescut. Cei de la ”U” vor rămâne pentru totdeauna în inima mea. Acum, când vorbesc cu dumneavoastră la telefon, mă îndrept spre casă de la Cluj.

Am discutat şi cu liderii de galerie ai lui ”U” Cluj şi le-am explicat de ce vreau să plec. Eu sper că ei m-au înţeles, deşi ştiu bine că ei şi-ar fi dorit ca eu să rămân la Universitatea Cluj. Dacă nu era vorba de Craiova, poate că nu luam niciodată o astfel de decizie”, a explicat Eugen Neagoe pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt