Ultima oră
Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie Liga portugheză va planta 200 de copaci pentru fiecare gol marcat, ca răspuns după incendiile de vegetaţie
Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc" Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova. "Nu întâmplător suntem pe primul loc"
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3. Regal fotbalistic oferit de ultimele clasate
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani

”Este un club de lux din Europa, care a şi câştigat Cupa Campionilor”. Presa din Israel, discurs la superlativ despre FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21635551/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-5-02-2024.jpg

După ce marţi şi-a aflat adversara din primul tur (Virtus din San Marino), campioana României a fost, miercuri, din nou trasă la sorţi.

În cazul în care va trece de Virtus, lucru foarte probabil, FCSB se va duela cu Maccabi Tel Aviv, din Israel, în turul al doilea preliminar. Dacă formaţia patronată de Gigi Becali va trece de Maccabi Tel Aviv, atunci FCSB va avea asigurată calificarea în grupele Conference League.

Presa din Israel a folosit cuvinte mari pentru a o descrie pe campioana României.

 

”Pentru cei care nu ştiu, FCSB este un club de lux din Europa, care a şi câştigat Cupa Campionilor în 1985/86, înainte ca această competiţie să fie numită Champions League. Ultimul titlu de campioană este al 27-lea din istoria clubului şi s-au chinuit mult în ultimii ani pentru această reuşită. În plus, FCSB a câştigat de 24 de ori Cupa româniei şi Supercupa Europei în 1986.

Steaua (n.r. FCSB) a câştigat primul titlu după nouă ani foarte dificili în care au încheiat de şapte ori pe locul doi şi o dată pe locul cinci. Echipa a trecut printr-o schimbare de denumire, după ce dreptul de utilizare a fost luat de către Ministerul Apărării. Au trecut prin multe scandaluri, dar acum au reuşit în sfârşit să se ridice”, relatează Sport5.co.il, citat de sport.ro.

Pe lângă Maccabi Tel Aviv, FCSB ar mai fi putut pica cu Qarabaq, Slovan Bratislava / FC Struga sau FK Panevezys / HJK Helsinki.

Prima partidă se va disputa la Bucureşti. Meciurile din turul al doilea preliminar UCL vor avea loc pe 23/24 iulie, respectiv 30/31 iulie. Zilele exacte şi ora la care vor începe partidele vor fi anunţate până pe 26 iunie de către UEFA.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele