Ultima oră
La volanul unui model Dacia, Sebastien Loeb a câştigat a treia etapă din Raliul Marocului La volanul unui model Dacia, Sebastien Loeb a câştigat a treia etapă din Raliul Marocului
Sfârşitul unei ere în lumea tenisului! Decizia luată pentru Wimbledon Sfârşitul unei ere în lumea tenisului! Decizia luată pentru Wimbledon
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din activitate în 2025, după Roland Garros
VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia, capul de afiş VIDEO | Nations League se vede la Prima Sport! Italia - Belgia, capul de afiş
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup

Eric a trecut peste cumpăna vieţii şi poate glumi din nou. ”Naţionala României a mers la Campionatul Mondial şi la Euro”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21245237/3/eric-2.jpg

Brazilianul Eric a trecut prin momente dificile. Fostul jucător din Superligă a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla în cantonament alături de Farul Constanţa. 

Medicii au reuşit să intervină rapid şi l-au stabilizat pe fostul jucător, care în acest moment se află în afara oricărui pericol.

Din fericire, Eric are puterea să zâmbească şi a postat un mesaj amuzant pe o reţea de socializare, semn că recuperarea decurge fără probleme.

”E anul 2027 şi Eric iese din spital şi descoperă că naţionala României a mers la Campionatul Mondial şi la Euro”, este story-ul postat de Eric, pe Instagram.

”E un subiect mai delicat”. Visul lui Eric de Oliveira a fost să joace pentru naţionala României

”Am avut ofertă de două milioane de euro să joc în naţionala Moldovei, în 2013, când eram pe val cu Pandurii în Europa League. Atunci am refuzat Moldova, pentru că am dorit să joc pentru România. Dar azi aş accepta-o. N-am vrut să aleg banii din Moldova şi am ales România. Dar România nu m-a ales.

A fost dorinţa mea să joc în naţionala României. E un subiect mai delicat că n-am jucat, prefer să-i dau pas. Pentru cei care nu m-au vrut, spun doar că o să vin acum din spate. Copilului meu îi interzic să joace în naţionala Braziliei, doar pentru România”, a dezvăluit Eric, în Podcastul Business Philosophy.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21245237/2/eric-glume.jpg

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri