Ultima oră
Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român Ionuţ Radu a ajuns într-o situaţie disperată! Gestul la care a recurs portarul român
Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV Basarab Panduru, previziune despre naţionala României | VIDEO EXCLUSIV
Brazilia, eliminată de la Copa America Brazilia, eliminată de la Copa America
DeMar DeRozan a plecat de la Chicago Bulls şi va evolua în Conferinţa de Vest DeMar DeRozan a plecat de la Chicago Bulls şi va evolua în Conferinţa de Vest
Ţările de Jos - Turcia 2-1! Olandezii au întors scorul şi s-au calificat după un final nebun de meci Ţările de Jos - Turcia 2-1! Olandezii au întors scorul şi s-au calificat după un final nebun de meci
Emil Ghinea a dominat categoric prima zi a Memorialului Werner Hirschvogel de la Reşiţa Emil Ghinea a dominat categoric prima zi a Memorialului Werner Hirschvogel de la Reşiţa

„E inadmisibil! Au făcut ce au vrut” . Reacţie dură a fostului selecţioner după eliminarea României de la EURO 2024

EURO 2024 Publicat pe joi, 12:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21654877/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-13.jpg

România a fost eliminată de la Campionatul European, marţi, la Munchen. Naţionala pregătită de Edi Iordănescu a pierdut duelul cu Olanda, scor 0-3.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 6 iulie, la ora 21:00, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

La acest duel, Edi Iordănescu a avut parte de mai multe probleme de lot. În ultima partidă din grupe împotriva Slovaciei, Nicuşor Bancu a încasat cel de-al doilea cartonaş galbe, după ce în meciul cu Belgia a mai primit unul. Astfel, fundaşul stânga al naţionalei a fost suspendat pentru întâlnirea cu Olanda.

În locul său în banda stângă a defensivei a fost folosit Vasile Mogoş, care de meserie este fundaş dreapta. După ce jucătorul CFR-ului a fost accidentat serios de Denzel Dumfries, în locul său a intrat Deian Sorescu, fotbalist ce evoluează centru, în banda dreaptă.

Situaţia extrem de complicată cu care selecţionerul s-a confruntat a fost remarcată şi de Victor Piţurcă, care a afirmat că nu este posibil ca România să se prezinte la Campionatul European doar cu un fundaş stânga de meserie.

Fostul mare fotbalist a menţionat că nu Edi Iordănescu e de vină pentru această problemă, deoarece întreg fotbalul românesc se confruntă cu lipsa de jucători pe postul de fundaş stânga.

„Olandezii au făcut ce au vrut în flancul nostru stâng. Apoi, chiar dacă nu s-a jucat prea mult pe partea lui Gakpo, este inadmisibil să-l laşi pe Raţiu nedublat, în duel unu contra unu cu Gakpo. Ducem lipsă de fundaş stânga.

E inadmisibil pentru fotbalul românesc să mergem la EURO doar cu un fundaş stânga de meserie, Bancu, suspendat de la meciul cu Olanda. Nu dau vina pe selecţioner. E o problemă a fotbalului românesc. Nici Mogoş nu poate să joace fundaş stânga”, a spus Victor Piţurcă, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele