Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Dumitru Dragomir nu a ezitat şi a spus care este, de fapt, adevărul din spatele vânzării FCSB. Becali l-a sunat personal şi i-a dezvăluit totul: ”El nu minte!”

FCSB Publicat pe 2 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21112378/1/fc-voluntari-petrolul-ploiesti-play-out-liga-1-orange-21-05-2016.jpg

Gigi Becali a mai făcut un pas către ieşirea din fotbalul românesc. Latifundiarul nu mai figurează în acte ca patron la FCSB, după ce a trecut acţiunile pe numele surorii sale, Domnica Geambazi.

Domnica este mama lui Vasile Geambazi, fost patron la Academica Clinceni şi Unirea Constanţa. Becali a luat această decizie după meciul cu Rapid. Omul de afaceri cerea în acel moment 25 de milioane de euro pentru clubul lui. 

Totuşi, între timp, FCSB a intrat din nou în lupta pentru titlu. Echipa bucureşteană a învins pe Universitatea Craiova, iar CFR şi Farul Contanţa s-au încurcat în campionat. 

În cursul zilei de marţi, Becali a dat mai multe declaraţii. El susţine că în cazul în care FCSB va câştiga titlul, va cere pentru vânzarea FCSB 40 de milioane de euro. 

Chiar dacă au fost alimentate zvonuri despre cumpărători, Dumitru Dragomir ştie care este adevărul. Fostul şef de la LPF susţine că Gigi Becali l-a sunat personal şi i-a dezvăluit că nu a vândut nimic. 

”El nu minte!”

”M-a sunat aseară şi mi-a spus că încă n-a vândut nimic, se mai gândeşte. Eu i-am spus că aşa este la fotbal. El încă mai era supărat, dar nu ştiu dacă vinde sau nu mai vinde, dar ştiu sigur că n-a vândut. 

N-a dat la nimeni. El nu minte. MM Stoica poate să mintă că e conducător, e angajat. Nu se întâmplă nimic. Gigi m-a sunat la 18:44. El s-a uitat la emisiune şi mi-a spus că nu mi-a mulţumit până acum că nu are nevoie ca cineva să îi facă notorietate.

'Bă, ai vândut-o?', 'N-am vândut nimic, Mitică!', mi-a spus Gigi. I-am spus că are 10 jucători care depăşesc 50 de milioane. N-a zis nimic, era bucuros în sinea lui. 

În momentul în care a spus că nu a vândut, ştiam sigur. El averea trebuie să o împartă la fetele lui. Voi credeţi că Gigi Becali dă altcuiva averea în afară de fetele lui. Era dezinvolt, bucuros. 

Voiam să îl sun după meciul Rapidului. Am fost sigur că CFR Cluj nu pierde şi le-a dat Mutu o lecţie de cred că îşi ling rănile trei luni, până când începe noul campionat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele