Ultima oră
VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci VIDEO | Champions League: Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Salzburg - Brest 0-4. O nouă umilinţă pentru austrieci
Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu Lovitură în Superliga! Alex Dobre vine să lupte la titlu
VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi VIDEO | Stuttgart - Sparta Praga 1-1. Rrahmani şi Krasniqi au jucat pentru cehi
VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria VIDEO | Salzburg - Brest 0-4. Recital francez în Austria
Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica Fundaşul Robin Le Normand a suferit un traumatism cranian şi nu va evolua în meciul cu Benfica
Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României Anunţ înainte de PAOK - FCSB! Vestea primită de campioana României

Destinaţie surprinzătoare pentru Ovidiu Horşia, jucătorul în care FCSB îşi punea mari speranţe

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21478497/1/horsia.jpg

Unul dintre talentaţii jucători de la academia FCSB-ului, Ovidiu Horşia, a fost dat afară de la CSM Alexandria, una dintre codaşele din Liga 2.

Horşia a fost unul dintre cei mai promiţători jucători ai FCSB-ului, dar nu s-a impus niciodată la echipa patronată de Gigi Becali. Acesta a avut cea mai bună perioadă a carierei la Academica Clinceni şi la Poli Iaşi, unde a reuşit să înscrie câte 7 goluri pentru fiecare.

Ovidiu Horşia a ajuns la Unirea Ungheni, formaţie din Liga 3, ce ocupă locul 3, în Seria 9. Clubul din judeţul Mureş are şanse mari să ajungă în play-off-ul pentru promovare.

”La cei 23 de ani ai săi, jucătorul originar din Târgu Mureş are un parcurs fotbalistic impresionant, având în istoric cluburi precum: FCSB, Academica Clinceni, Alexandria, Poli Iaşi, Gaz Metan, Unirea Constanţa şi U Cluj! Mai mult de atât, tânărul mureşean a făcut parte şi din lotul U19 al Naţionalei României!
Capacitatea sa de a juca atât aripă dreapta, cât şi mijlocaş central/mijlocaş central ofensiv, oferă tehnicienilor noştri oportunităţi de a îl încadra în lot, în viitoarele noastre confruntări!
După experienţa dobândită în Liga I, Liga a II-a şi Cupa României, la cluburi titrate ale fotbalului românesc, noi nu putem decât să îl încurajăm şi să îi urăm mult succes în activitatea pe care o va desfăşura, acasă, la U.U.2018!
FORZZA UNIREA! FORZZA UNGHENI!”, este comunicatul celor din Ungheni.

 

mail-share icon Email
viewscnt