Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Dennis Man, peste Luka Modric şi Bruno Fernandes în topul celor mai buni fotbalişti din Nations League

Echipa nationala Publicat ieri, 16:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21804989/1/cipru-romania-liga-natiunilor-12-12-2024.jpg

 

 

Dennis Man (26 de ani) este cel mai în formă fotbalist moment la ora actuală.

Extrema Parmei a bifat 3 goluri şi o pasă decisivă în 7 etape din Serie A, acolo unde în sezonul trecut a fost providenţial în promovarea „Cruciaţilor” în primul eşalon al fotbalului italian.

Dennis Man străluceşte şi la echipa naţională, acolo unde Mircea Lucescu l-a folosit titular în toate cele 4 partide disputate de „tricolori” în actuala ediţie de Nations League. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a reuşit să marcheze de 2 ori şi a livrat 2 assisturi sub comanda lui „Il Luce”.

Cei de la WhoScored l-au inclus pe Man în topul celor mai în formă fotbalişti din Nations League. Fotbalistul Parmei a fost depăşit doar de suedezul Vicktor Gyokeres, care are o medie a notei de 8.61, în timp ce Dennis Man se află pe poziţia secundă, cu 7.89.

În topul celor mai buni jucători ai actualei ediţii din Nations League se mai află Luka Modric, care ocupă poziţia a treia (7.88), iar pe patru Dejan Kulusevski (7.86). Topul este încheiat de Bruno Fernandes. Superstarul portughez are o medie a notei de 7.80. 

Vasile Miriuţă, impresionat de Dennis Man: „E din altă lume”

Vasile Miriuţă, aflat în studio-ul emisiunii Prima Liga, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dennis Man, despre care a spus că dacă ar fi avut forma de acum în urmă cu câţiva ani, ar fi fost vândut pe o sumă impresionantă.

 

„Man e senzaţional. M-am uitat la el cum arată, fizic, zici că e din altă lume faţă de unii jucători români. Ce lejeritate are în a controla balonul,  nu mai vorbim de progresie, de dribling, de lovire a mingii, de şut. E într-o formă senzaţională băiatul ăsta. De avea 20-21 de ani acum, era jucător de 50 de milioane.” , a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri