Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Cristi Chivu, tratative cu un club la care a jucat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 30 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21649335/1/tw-inter.png

Cristi Chivu este în acest moment fără un angajament, după ce s-a despărţit de echipa U19 a celor de la Inter.

Fostul căpitan a antrenat, începând cu 2018, mai multe grupe de juniori la formaţia italiană: U14, U17, U18 şi U19.

Chivu îşi doreşte să facă pasul la o echipă de seniori şi a dezvăluit că a purtat negocieri cu o formaţie la care a evoluat ca jucător. Este vorba de Ajax.

Fostul fundaş a evoluat la echipa olandeză între 1999 şi 2003 şi a declarat că tratativele au fost avansate, dar ele nu s-au concretizat. Totuşi, Chivu speră că în viitor să revină la Amsterdam.

”Am o relaţie bună cu Ajax şi au avut loc multe discuţii în ultimele luni. Nu s-au concretizat, dar Ajax este pentru totdeauna în inima mea. Cine ştie dacă voi putea lucra acolo în viitor. Sper că da”, a declarat Cristi Chivu, citat telegraaf.nl.

În vârstă de 43 de ani, Cristi Chivu s-a retras în 2014, după ce a fost legitimat ca jucător la Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax, AS Roma şi Inter.

75 de selecţii şi 3 goluri marcate sunt cifrele lui Chivu la naţionala României, pentru care a debutat în 1999, iar ultima partidă a bifat-o în 2013.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri