Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Costel Gâlcă nu a continuat la FCSB dintr-un motiv uluitor! "M-a înşelat" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21588321/1/dsc6351.jpg

Costel Gâlcă este antrenorul care a stat pe bancă la precedentul titlu câştigat de FCSB.

Deşi în urmă cu 9 ani a devenit campion, tehnicianului nu i s-a prelungit contractul. Acum, Gigi Becali a dezvăluit motivul care a dus la această decizie.

Finanţatorul campioanei a spus că Gâlcă nu a făcut anumite schimbări cerute de el la un meci cu Poli Iaşi. De asemenea, Becali a precizat că îi dicta schimbările din puşcărie lui Gâlcă.

"Voi spuneţi că a plecat Gâlcă. Când a plecat Gâlcă? A plecat că nu mai avea contract. A plecat că nu am mai vrut eu să îl ţin.

Ultimul meci la Iaşi, doi jucători pe care i-am spus să îi pună nu i-a pus. A spus că da şi m-a înşelat. Am făcut echipa cu el şi doi jucători nu erau pe teren.

Nu îi propusesem încă prelungirea şi nu a mai pus, deşi când eram în puşcărie, eu de la telefonul din puşcărie comandam schimbările. Din puşcărie făceam schimbările", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele