Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Corvinul Hunedoara a ales unde va juca în cupele europene. A picat varianta Sfântu Gheorghe

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21618651/1/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

A picat varianta stadionului din Sfântu Gheorghe pentru Corvinul Hunedoara. Câştigătoarea Cupei a ales unde va juca în preliminariile Europa League.

Anton Heleşteanu, preşedintele Corvinului, a anunţat că a fost aleasă arena din Sibiu, acolo unde divizionara secundă a reuşit să cucerească luna trecută primul trofeu din istorie.

Cred că cel mai important lucru care trebuie menţionat acum pleacă de la iniţiativa comunităţii locale, pe care am văzut-o propagată în spaţiul public, şi care se referă la dorinţa de a evolua în cupele europene pe o arenă cât mai apropiată de localitatea noastră, de preferinţă la Sibiu.

Nu în ultimul rând, şi dorinţa jucătorilor şi staff-ului a fost în concordanţă cu cea a hunedorenilor, ţinând cont că pe această arenă s-a obţinut cea mai importantă performanţă din istoria de peste 100 de ani a fotbalului din Hunedoara. Pe cale de consecinţă, am acţionat în două direcţii, concomitent.

Am făcut toate diligenţele necesare pe lângă Federaţia Română de Fotbal, Departamentul Internaţional, pentru a putea certifica UEFA, în timp util, arena din Sibiu. Pe de altă parte, ne-am adresat domnului primar, Dan Bobouţanu, cu rugămintea de a intermedia obţinerea acceptului din partea Consiliului Local, Sibiu, ţinând cont de faptul că stadionul “Municipal” se află în subordinea acestei entităţi.

Astăzi, în momentul când stăm de vorbă, ambele direcţii au convers, în sensul în care putem anunţa toată suflarea corvinistă că toate jocurile din competiţiile continentale se vor disputa pe arena “Municipal” din Sibiu!

Da, este adevărat. Clubul Sepsi ne-a ajutat foarte mult, într-un timp, de asemenea, foarte scurt în demersul pe care l-am făcut pe lângă Federaţia Română de Fotbal de a obţine Licenţa UEFA, prin procedură extraordinară.

Clubul nostru îşi manifestă gratitudinea pentru ajutorul necondiţionat oferit de clubul din Sfântu Gheorghe, până la urmă, unei echipe care reprezintă fotbalul românesc în a doua cea mai importantă competiţie europeană.

Drept urmare, le mulţumim public clubului Sepsi OSK şi domnilor Dioszegi Laszlo, Kertesz David şi bunului meu prieten, Hadnagy Attila şi le dorim multă baftă în viitor”, a spus Heleşteanu, pentru site-ul oficial.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele