Ultima oră
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!

Balonul de Aur al lui Diego Maradona, sechestrat de justiţie. Licitaţia a fost anulată

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21618593/1/mar.jpg

Curtea de Apel din Versailles a hotărât miercuri sechestrarea şi interzicerea vânzării Balonului de Aur acordat lui Diego Maradona în 1986. Furat şi apoi găsit la Paris, acesta urma să fie vândut la licitaţie. Prin urmare, licitaţia a fost anulată, relatează L'Equipe.

Moştenitorii lui Diego Maradona au obţinut câştig de cauză. Deşi procesul lor a fost respins de tribunalul din Nanterre la 30 mai, ei au obţinut confiscarea şi interzicerea vânzării Balonului de Aur acordat legendei argentiniene în 1986, potrivit hotărârii pronunţate miercuri de Curtea de Apel din Versailles.

Acest lucru înseamnă că justiţia va păstra trofeul acordat celui mai bun jucător de la Cupa Mondială, care a fost furat în 1989 şi recuperat ulterior la Paris, în timp ce Office central de lutte contre le trafic des biens culturels (OCBC) îşi finalizează ancheta.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri