Ultima oră
E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers E gata! Scoţienii au făcut anunţul! Când ar putea pleca Ianis Hagi de la Rangers
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”

Alexi Pitu, dorit de o formaţie calificată în faza principală a Ligii Campionilor

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe vineri, 16:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21732079/1/profimedia-0764418728.jpg

Alexi Pitu, în vârstă de 22 ani, are şanse să joace din nou în România, după un an şi jumătate în care a îmbrăcat tricoul grupării Bordeaux, în Ligue 2.

În ianuarie 2023, Girondins de Bordeaux l-a transferat pe Pitu de la Farul în schimbul sumei de 2.000.000 de euro.

Clubul francez a renunţat la statutul de profesionist, pe fondul problemelor de ordin financiar, astfel, Pitu a devenit liber de contract.

Tânărul jucător s-a antrenat în această vară cu Farul, dar nu este sigur că va rămâne la fosta campioană. Cei de la iamsport.ro anunţă că în cursa pentru a-i obţine semnătura a intrat un club calificat în faza principală a Ligii Campionilor. Este vorba despre puternica formaţie croată Dinamo Zagreb.

 

  • În 86 de meciuri la Farul, Pitu a marcat cinci goluri şi a livrat 11 pase decisive în sezonul 2022-2023.

”Noi ni l-am dorit pe Alexi Pitu, dacă vom găsi o oprtunitate în această vară, îl vom aduce la Farul. Dorinţa noastră este ca ei, jucătorii care pleacă de la noi, să reuşească afară, să se lupte, să se impună acolo. Însă dacă se va putea, ni l-am dori pe Pitu”, a spus recent Ciprian Marica pentru Sportpesurse.ro

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele