Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită” VIDEO | Edi Iordănescu i-a studiat bine pe adversari. ”Olanda e mâine favorită”
LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia 0-0. Echipele de start
VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez VIDEO | ”Nu văd ca o revanşă”. Răzvan Marin cunoaşte bine fotbalul olandez
”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România ”Mereu m-am simţit în siguranţă aici”. Garry Kasparov e bucuros că se află în România
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”

Adrian Mutu îi cere lui Edi Iordănescu să schimbe sistemul! Cine ar urma să îl înlocuiască pe Bancu

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 08:47
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21647896/1/farul-constanta-cfr-cluj-superliga-superbet-2-03-2024-3.jpg

România s-a calificat în optimile Campionatului European şi va întâlni Olanda, marţi, de la ora 19:00.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21 00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Edi Iordănescu are o mare problemă înaintea duelului de Munchen. Nicuşor Bancu este suspendat, iar selecţionerul trebuie să găsească un înlocuitor pentru postul de fundaş stânga.

Cele două variante sunt Sorescu şi Mogoş, iar Adrian Mutu a vorbit pe această temă. Fostul ”decar” al naţionalei este de părere că Edi trebuie să schimbe sistemul şi să joace cu trei fundaşi.

Practic, Mutu crede că în apărare ar trebui să evolueze Mogoş, alături de Drăguşin şi Burcă. În aşezarea gândită de Mutu, Burcă ar urma să fie fundaşul din stânga apărării.

Totuşi, ”Briliantul” nu crede că selecţionerul va schimba sistemul şi este de părere că Sorescu va fi titular în locul lui Bancu.

”N-avem opţiuni, decât pe Mogoş şi pe Sorescu. Aici sunt plusuri şi minusuri. Dacă îl bagi pe Mogoş, el nu poate să-şi folosească piciorul stâng şi nici nu are incursiunile pe care la are Sorescu.

Cred că în momentul de faţă putem juca cu trei fundaşi.

Adică cu Mogoş, Drăguşin şi Burcă. Burcă ştie să joace pe partea stângă, a jucat mereu acolo. Mogoş, el o să joace, nu are probleme din punct de vedere tactic. Dar nu cred că Edi va schimba în trei.

E greu. Dacă nu schimbă în trei, eu îl văd pe Sorescu. Dar nu sunt aşa sigur, că pe final a trecut în 5-4-1 şi poate a făcut o probă”, a mai declarat Adrian Mutu”, a spus Adrian Mutu, conform Fanatik.

Postul de fundaş stânga a fost mereu problematic, în ultimii ani, la naţională. Edi Iordănescu a încercat mai multe variante de-a lungul timpului, dar toate au fost sortite eşecului. În meciul de pregătire cu Irlanda de Nord, de acum câteva luni, selecţionerul l-a testat pe Manea în stânga apărării, dar noul jucător al Rapidului a avut o prestaţie dezastruoasă, astlfe că Edi a hotărât să ia în lot un singur fundaş stânga de meserie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele