Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1. Mouaddib egalează
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Adrian Mutu, despre trecutul său dinamovist. ”Sunt rapidist la fel de mult pe cât am fost dinamovist”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20974034/1/mutu.jpg

Adrian Mutu, antrenorul lui Rapid, a vorbit despre importanţa trecutului său dinamovist de când este tehnicianul echipei din Giuleşti. 

Trecutul dinamovist al ”briliantul” a fost un subiect de discuţie destul de controversat şi în momentul în care a fost instalat pe banca Rapidului, în martie 2022. Mutu a afirmat că nu îl interesează acest aspect şi se concentrează pe a doua parte a sezonului cu Rapid.

”Eu am fost doar un an la Dinamo. Acum am aproape un an la Rapid. Practic, în momentul acesta, sunt rapidist la fel de mult pe cât am fost dinamovist. E cam egală perioada. Nu ştiu, nu aş putea răspunde la ce ai zis. Ce pot spune însă e că am venit cu mare dorinţă de a face performanţă.

Am avut disponibilitatea conducerii, am condiţiile necesare pentru a putea creşte ca antrenor, dar şi echipa ca valoare. L-am avut lângă mine pe Daniel Niculae, preşedintele nostru, m-a ajutat în orice dorinţă am avut, mi s-a oferit cam tot ce am vrut. Deci cred că suntem pe un drum bun, acum trebuie să şi dăm înapoi”, a spus Adi Mutu, pentru GSP.ro.

Adi Mutu a evoluat un singur sezon în tricoul ”câinilor”, între 1999 şi 2000 şi a fost preşedinte al clubului din ”Ştefan cel Mare” în perioada 2016-2017. 

Cifrele sale ca antrenor al ”alb-vişiniilor” i-a făcut imediat pe suporterii giuleşteni să uite de trecutul lui Mutu la Dinamo. El a bifat 20 de victorii, 7 rezultate de egalitate şi 8 eşecuri, în 35 de meciuri de când se află pe banca Rapidului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele