Ultima oră
Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...” Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”
Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape

A venit şi răspunsul oficial după declaraţia lui Dan Nistor! Salariul cel mai mare de la U Cluj

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21607198/1/csa-steaua-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-28-09-2023.jpg

U Cluj a ratat, din nou, calificarea în competiţiile europene. Ardelenii au fost învinşi la loviturile de departajare de Universitatea Craiova deşi s-au aflat în avantaj după patru serii executate. Desfăşurare de evenimente a fost aproape identică cu cea din finala Cupei României, de anul trecut.

După meciul din Bănie, Dan Nistor a răbufnit la flash interviu şi a spus că salariile vehiculate în presă nu sunt adevărate.

În presă a apărut, de-a lungul sezonului, informaţia că salariile de la U Cluj sunt în jurul a 15.000-20.000 de euro pe lună. Acum, Radu Constantea a dezvăluit leafa cea mai mare din cadrul echipei. Aceasta este de 12.000 de euro pe lună.

”Bugetul nostru a fost în anul acesta undeva în zona locurilor 7-9. Cred că şi sezonul viitor va fi la fel. Există o discrepanţă foarte mare în ceea ce priveşte bugetul faţă de primele şase echipe care s-au calificat în play-off.

Dar sperăm să reuşim în această vară să facem unele transferuri care să ne permită să ne luptăm la play-off în campionatul următor. Cu tot cu Academie, cred că vom închide acest sezon undeva la 6 milioane de euro.

(n.r. deci nu sunt salariile care apăruseră prin presă, de 18-20 de mii de euro lunar?) Departe! Niciodată! Aceste lucruri se pot vedea şi pe cifrele pe care le-au prezentat cluburile la licenţiere, cifre care sunt publice.

La nivel de salarizare pe anul 2023 cred că suntem undeva pe locul 8 sau 9. Nu aş vrea acum să divulg salariile. Dar pot să vă spun că niciun salariu nu a depăşit suma de 12.000 de euro lunar”, a declarat Radu Constantea pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele