Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

A scris istorie pentru Steaua, iar acum nu crede că FCSB va reuşi ceva în Champions League. "E o echipă care poate face o mică performanţă"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 3 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21615409/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-11-05-2024-4.jpg

FCSB a câştigat titlul în acest sezon, iar ”roş-albaştrii” speră la calificarea în grupele Champions League.

Totuşi, deşi a declarat că va aduce mai mulţi jucători valoroşi pentru a forţa accederea în grupe, Gigi Becali s-a înţeles până acum doar cu Kiki şi Daniel Popa.

Helmut Duckadam a remarcat acest aspect şi crede că FCSB nu poate emite pretenţii cu asemenea transferuri. 

De altfel, fostul mare portar este de părere că ar fi foarte bine ca proaspăta campioană să reuşească calificarea în grupele Conference League.

”(Se pare că victoria Realului va ajuta şi FCSB – n.r.) Nu e un ajutor substanţial. Doar că nu se mai poate întâlni cu Dinamo Zagreb. Să vedem, singurul lor avantaj este că au o echipă omogenă.

Un an întreg au avut 8-9 titulari în permanenţă, dar depinde dacă va pleca cineva după Euro. Dacă nu pleacă nimeni, e o echipă care poate face o mică performanţă. Dar mari aşteptări nu putem avea.

Acolo (în Champions League – n.r.) un jucător câştigă cât bugetul FCSB- ului, acum banul dictează. Manchester City a avut nevoie de patru ani să câştige Champions League. Iar PSG nu a reuşit deloc. E imposibil!

(Contează foarte mult şi ADN-ul – n.r.) Sigur că da, Steaua după '86 a fost în topul Europei 5-6 ani. Nu e puţin lucru. Practic, Cupa Campionilor în '86 nu a fost o întâmplare. S-a văzut ulterior. Întotdeauna există acest respect din partea marilor cluburi.

În Conference sper să îi văd. E foarte bine şi acolo. În grupele Champions nu văd nicio echipă în următorii ani.

Nu avem nicio şansă, din moment ce luăm jucători care evoluează în play-out, nu ai cum să faci faţă în Champions League”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Sport pe Surse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele