Ultima oră
Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rîbakina în primul tur la Wimbledon Gabriela Ruse, eliminată de Elena Rîbakina în primul tur la Wimbledon
Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic Steaua l-a transferat pe pivotul muntenegrean Nebojisa Simovic
Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor Încă o surpriză la Copa America! Ţara gazdă e eliminată din faza grupelor
Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre” Vanessa, soţia lui Drăguş, înainte de meciul cu Olanda. ”Anul trecut au fost cele mai urâte aniversări ale noastre”
Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli Răzvan Marin are un nou antrenor la Empoli
Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid" Kevin De Bruyne, agasat de întrebarea unui jurnalist privind eşecul Belgiei la Euro. "Stupid"

VIDEO | Nicuşor Stanciu, mesaj pentru elevii care vor susţine examenul de Bacalaureat

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 11:17
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21649250/1/slovacia-romania-euro-2024-26-06-2024-10.jpg

Prezent la Campionatului European din Germania, Nicuşor Stanciu le-a transmis un mesaj elevilor care vor susţine examenul de Bacalaureat.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 2 iulie, la ora 21:00,  dupa meciul Romania-Olanda, va concerta Cabron. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Luni, de la ora 9:00, va avea loc prima probă scrisă, iar căpitanul naţionalei a dorit să le ureze succes tinerilor.

"Pentru o parte din tinerii noştri suporteri urmează cel mai important examen de până acum, Bacalaureatul, aşa că vă urăm mult succes, să fiţi inspiraţi şi să luaţi note cât mai mari", este mesajul transmis de Nicuşor Stanciu.

 

România va întâlni reprezentativa Ţărilor de Jos, marţi de la ora 19:00. Duelul va avea loc la Munchen şi va putea fi urmărit, în format live text, pe site-ul PrimaSport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri