Ultima oră
Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii” Rachid Bouhenna, revenire de senzaţie în Superliga: „Sunt în discuţii”
VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri VIDEO | Borussia Dortmund - Heidenheim 4-2. „Galben-negrii” s-au impus într-un meci cu şase goluri
Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool Veste proastă pentru FCSB! PAOK, adversara campioanei în Europa League, a bătut palma cu un fost star de la Liverpool
LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană” LIVE VIDEO | Petrolul - Farul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Duel încins pe „Ilie Oană”
LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate LIVE VIDEO | Gloria Buzău - Oţelul, astăzi, de la 18:45, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii vor să menţină seria de invincibilitate
Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la Dinamo a punctat aspectele la care câinii excelează în acest sezon: „Asta nu văd la foarte multe echipe” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Gică Hagi, tiradă la adresa arbitrajului. ”Toată conducerea noastră a primit mesaje de la altă conducere”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 27 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21713778/2/farul-constanta-fc-hermannstadt-superliga-superbet-19-08-2024.jpg

UTA Arad a remizat pe teren propriu, 1-1, cu Farul Constanţa, în ultimul meci al etapei a şaptea din Superligă.

Gică Hagi a avut o reacţie dură cu privire la maniera de arbitraj. ”Regele” acuză că dobrogenii nu au primit penalty în minutul 58, la o intervenţie asupra lui Bălaşa.

”Din partea arbitrului sau din partea noastră? Din partea noastră, eu zic că am făcut. E meci în deplasare, suntem Farul, UTA a făcut o echipă foarte bună. Am condus, am avut ocazii.

Ce să facem? Am încercat să ajungem în careu, am băgat ce am putut să bag, dar să nu dai penalty la Bălaşa e ca şi să nu te duci la VAR, chiar ne ia de… E prea mult, eu aşa cred.

Ce să analizeze? E penalty! S-a văzut din tribună. L-a ţinut, a dat cu capul cât a putut şi tot n-a dat nimic. Ce să cer explicaţii? Cine sunt eu? Sunt un antrenor şi atât, n-avem ce face.

Când vezi că e clar, scuzaţi! Cu FCSB am primit penalty în ultimul minut. Toată conducerea noastră a primit mesaje de la altă conducere, aia mare, că n-a fost penalty. Au stat pe jos mereu câte două minute. Arbitrul făcea semn că de ce a iuţit adversarul jocul”
, a răbufnit Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele