Ultima oră
Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay
Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun” Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun”
Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi” Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi”
Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală
Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri
Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers

VIDEO | Gică Hagi, debusolat după meciul de la Ploieşti. "O să avem un an greu"

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 00:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21733299/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-09-08-2024-4.jpg

 

 

Petrolul şi Farul au remizat, scor 1-1, sâmbătă seară, la Ploieşti.

La flash interviul de după meci, Gică Hagi a fost debusolat şi a punctat că urmează un an greu pentru echipă. De asemenea, antrenorul Farului a spus despre Petrolul că este o formaţie greu de învins.

"Nu ştiu de ce pierdem controlul în ultimele minute. Adversarul îşi asumă un risc maxim, iar noi pierdem mingile cu o uşurinţă mare. Pierdem omul în careu. Ăsta e fotbalul, sunt mici detalii care fac diferenţa. Au multe de învătaţ, sper să o facă.

Ce îmi spuneţi mie de faza aia (n.r. faza din care Petrolul a egalat, o analiză VAR îndelungată), lucrez acolo? Important e că publicul a văzut un meci frumos. Am început repriza a doua mult mai bine decât pe prima. Asta e, mergem înainte. Am pierdut cu FCSB puncte pe final de meci, astăzi la fel, trebuie să fim mai atenţi.

Alibec e Alibec, de aia e la naţională, avem şi noi unul la cei mari. A făcut diferenţa, nu mă aşteptam să reziste atât. E nouar, ştie să îşi gestioneze resursele. Ca antrenor, trebuie la un moment dat să le spui jucătorulor nişte lucruri, mai ales când pierd omul.

Sunt tineri, au de învăţaţ şi sper să înveţe. Cu siguranţă o să avem un an greu, dar e bine că ai şi momente din astea în viaţă, pentru că din ele înveţi. O plăcere să îl văd pe Topal, a venit la mine înainte de meci, m-a salutat, am vorbit în turcă, cât mai ştiu. A făcut o echipă bună şi vor fi greu de bătut”, a spus Gică Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele